Print-speed-intro.jpg

Print Speed - kontrastitaidetta

Vuosien mittaan Print Speedistä on tullut esikuva ensiluokkaisissa päällystämättömissä papereissa.

Valmistettuna 100 % eukalyptuskuiduista Print Speed tarjoaa täydellisen yhdistelmän ainutlaatuisen kirkasta valkoisuutta sekä korkeaa bulkkia, opasiteettia ja painettavuutta. Se viljelee kontrastitaidetta kaikkien painotuotteidesi visuaalisten ja kosketusominaisuuksien parantamiseksi. Laatu, josta nautit ja jota arvostat!

USP-print-speed-1.jpg

Erittäin kirkas valkoisuus

Yksi kirkkaimman valkoisista ja arvostetuimmista täydellisen ja erinomaisen värintoiston ansiosta.


Olipa kyseessä pelkkää tekstiä, valokuvia tai monimutkaisempia piirroksia, Print Speed vahvistaa kontrastia parantaen painojälkeä. Kontrasteja on kaikkialla.

 

USP-print-speed-2.jpg

Erinomainen bulkki ja opasiteetti

Print Speed -paperin erityisen laadun takaa sen tuotannossa käytetty eukalyptuskuitu (Eucalyptus globulus), joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu ihanteelliseksi puuksi korkealaatuisen paperin tuottamiseen. Print Speedin päällystämätön pinta, jäykkyys, korkea bulkki ja ainutlaatuinen sileys antavat kosketukselle luonnollisuuden tunteen - korkealaatuisesta painolaadusta tinkimättä.

 

USP-print-speed-3.jpg

Erinomainen painettavuus

Print Speedin tuotannossa käytetty eukalyptuskuitu tarjoaa vertaansa vailla olevan tulostuslaadun myös alemmissa neliöpainoissa. Tasainen pinta yhdistettynä paperin sileyteen tarjoaa erinomaisen ajettavuuden jopa suurilla nopeuksilla ja optimaalisen korkealaatuisen painettavuuden.

 

USP-print-speed-4.jpg

Esipainettuina personointiin

Print Speed ​​Laser Jet on erittäin valkoinen päällystämätön paperi esipainatuksiin. Offsetpainettuja papereita voi personoida ja tulostaa myöhemmin lasertulostimissa. Tuote soveltuu erilaisiin käyttökohteisiin, mm. suorapostituksiin, kirjelomakkeeksi ja laskuihin. Print Speed Laser Jet on saatavana neliöpainoissa 75-120 g/m². Se on FSC®-sertifioitu ja sille on myönnetty EU-ympäristömerkin käyttöoikeus.