Print-speed-brand-banner.jpg

Print Speed - kontrastitaidetta

Print Speed® -paperista on vuosien mittaan tullut huippuluokan päällystämättömien offset- ja preprint-papereiden mittapuu. Tasainen paperin pinta ja ylivoimainen valkoisuus takaavat visuaalisten kuvien, tekstien ja valokuvakuvituksen hienon väritoiston.

Ainutlaatuinen bulkin ja opasiteetin yhdistelmä takaa erinomaisen ajettavuuden ja laadukkaan painojäljen jopa suurilla nopeuksilla. Print Speed® tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Se luo taitavasti kontrastin, joka vahvistaa painotuotteiden vaikutusta. 

Kokeile ja vakuutu!

Katso esite

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

superior-whiteness.jpg

Erittäin kirkas valkoisuus

Yksi markkinoiden kirkkaimman valkoisista ja arvostetuimmista täydellisen värintoistonsa ansiosta. Olipa kyseessä pelkkää tekstiä, valokuvia tai monimutkaisempia piirroksia, Print Speed® vahvistaa kontrastia maksimoidaksesi painotuotteen vaikutuksen.

 

Outstanding-Bulk-&-Opacity.jpg

Erinomainen bulkki ja opasiteetti

Print Speed® -paperin laatu johtuu sen korkean opasiteetin ja suuren huokoisuuden yhdistelmästä Eukalyptus-kuitujen (Eucalyptus globulus) ansiosta, jotka ovat maailmanlaajuisesti tunnustettu ihanteelliseksi kuiduiksi korkealaatuisen paperin tuottamiseen. Päällystämätön, erinomainen bulkki, korkea jäykkyys ja ainutlaatuinen sileys - Print Speed® tarjoaa luonnollisen tunnun painolaadusta tinkimättä.

 

Excellent-Printability.jpg

Erinomainen painettavuus

Homogeeninen paperinmuodostus ja korkea opasiteetti tarjoavat vertaansa vailla olevan paperin tulostuslaadun jopa alemmissa neliöpainoissa. Print Speed® -paperin tasainen pinta yhdistettynä sileyteen mahdollistaa korkealaatuisen painojäljen ja erinomaisen ajettavuuden suurillakin nopeuksilla.

 

Wide-Range-and-Use.jpg

Esipainettuina personointiin

Print Speed® -valikoimasta löytyy eri kokoja ja laatuja. Print Speed® Offset on saatavana varastostamme neliöpainoissa 80 g - 120 g/m². Print Speed® LaserJet soveltuu esipainatuksiin, jotka voit offsetpainatuksen jälkeen tulostaa esim. lasertulostimessa. Se soveltuu siksi mm. suorapostituksiin, kirjelomakkeeksi ja laskuihin. Print Speed® LaserJet -paperia on saatavana neliöpainoissa 80-120 g/m². Se on FSC®-sertifioitu ja sille on myönnetty EU-ympäristömerkin käyttöoikeus.