popset-intro.jpg

Pop'Set - 34 eri väristä paperia ja kartonkia, yhteensopivat kirjekuoret

Pop'Set laajentaa mahdollisuuksiasi laajan neliöpaino- ja värivalikoimansa ansiosta vastaten kaikkiin luoviin tarpeisiisi.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

USP-popset-1.jpg

34 erilaista läpivärjättyä sileää designpaperia

Pop'Set-papereiden ja kartonkien 34 eri värin valikoima koostuu pastellisävyistä, harmaista ja erittäin pigmentoituneista voimakkaista sävyistä. Niistä löydät oikean värin projektillesi. Sekoittamalla Pop'Setin eri värejä keskenään saat upeita painotuotteiden kokonaisuuksia ja erotut joukosta - oli kyse sitten kutsuista tai yrityslomakkeista kirjekuorineen, käyntikorteista, kansimateriaaleista tai ylellisyyspakkauksista.

 

USP-popset-4.jpg

Pop'Set Extra Black - mustaakin mustempi

Hiilivapaata Extra Black -väristä designpaperia on saatavana kymmenessä eri neliöpainossa ja myös digitaalisena versiona. Pop'Set soveltuu offsetpainatukseen, mutta myös seripainatukseen sekä useimpiin digipainotekniikoihin (dry toner ja liquid). Jälkikäsittelyinä sille soveltuvat mm. preeglaus ja foliointi.

USP-popset-3.jpg

Jopa 400 g/m², yhteensopivia kirjekuoria

Pop'Set-designkartongit neliöpainoissa 240, 320 ja 400 g/m² avaavat uusia mahdollisuuksia painotuotteisiin: kirjojen ja esitteiden kannet, kansiot, kalenterit, ylellisyyspakkaukset ym. Pop'Set-valikoimaan kuuluu myös yhteensopivia kirjekuoria hienoille kutsuillesi ja markkinointiviesteillesi.

 

USP-popset-2.jpg

Indigo ja Sweet Rose - uusimmat sävyt

Erotu Indigolla, sen eloisa väri on täydellinen valinta postituksiin ja tuotepakkauksiin. Sweet Rose puolestaan hienovaraisena värinä voidaan yhdistää useimpien muiden värien kanssa.