olin-origins-product-banner-MI2-1440x540.jpg

Olin Origins - designpaperisarja ympäristötietoisille asiakkaille

Tutustu Olin Origins -valikoimaan ja tarjoa uusia ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja asiakkaillesi!

Tämä uusi designpaperien ja -kartonkien valikoima yhdistää pinnan hienostuneen karheuden ja hienovaraisen pehmeän tunnun viidessä ajattomassa, maanläheisessä ja orgaanisessa sävyssä.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

olin-origins-01.jpg

Luonnon inspiroima designpaperivalikoima.

Olin Origins on Carlin Creative -trenditoimiston kanssa yhteistyössä luotu designpaperivalikoima, joka tukee suunnittelijoiden tarpeita. Valikoimaan kuuluu 5 eri väriä: valoisa Chalk, neutraali viljansävyinen Cereal, mineraalinen Pebble, pigmenttihenkinen Indigo ja hienostuneen autenttinen Lava Stone.

Tuotteita on saatavana neliöpainoissa 120 - 320 g/m². Yhteensopivat kirjekuoret.

olin-origins-02.jpg

Korkeaa laatua kaikkiin painotöihin.

Olin Originsin koskematon arkinmuodostus mahdollistaa täydellisen värintoiston offsetissa, kun taas sen korkea bulkki mahdollistaa vaativan viimeistelytekniikan, esim. monitasoisen kohokuvioinnin. Olin Origins soveltuu esipainatuksiin ja digitaaliseen tulostukseen (dry toner), mikä mahdollistaa kirjelomakkeiston, vuosikertomusten, julisteiden tai ylellisyyspakkausten luomisen pienistä eristä suurtuotantoon saakka. Saatavana myös HP Indigo -sertifioituja laatuja.

olin-origins-03.jpg

Korkea ympäristöystävällisyys.
 

Olin Origins on valmistettu FSC®-sertifioidusta sellusta
korkeimpia ympäristöstandardeja noudattaen.

 

olin-origins-04.jpg

Sitoutuminen myönteisiin sosiaalisiin ja ympäristövaikutuksiin. 

Olin Origins -valikoima kuuluu 1% for the Planet -järjestöön ja siksi se käyttää 1% tuloistaan voittoa tavoittelemattomille ympäristöjärjes-
töille. Tämä vuonna 2002 perustettu järjestö toimii yli 90 maassa tehden yhteistyötä eri alojen (esim. ruoan, villieläinten, veden ja ilmaston) parissa työskentelevien järjestöjen kanssa.