olin-design-1440x540.jpg

Olin Design - korkealaatuinen päällystämätön paperi ja kartonki

Olin Design on valikoima ensiluokkaisia luonnollisentuntuisia papereita, joiden painolaatu on erinomainen ja jotka vastaavat suunnittelijoiden ja painajien kaikkiin tarpeisiin. Sen valikoima kattaa 3 viimeistelyä ja 6 eri valkoisen sävyä välittäen täydellisesti aitouden tunteen täydellisellä mattapinnallaan. Ja se on täysin hiilineutraali!

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

olin-01.jpg

Neliöpainot 50-400 g/m² kaikkiin sovelluksiin ja painotekniikoihin

Olin on yksi markkinoiden laajimmista paperivalikoimista. Sitä on saatavana 17 eri neliöpainossa, 3 eri pintana ja 6 eri valkoisen sävyssä offset-painatuksiin. Olin vastaa kaikkiin tarpeisiisi: kevyitä neliöpainoja, yhteensopivia kirjekuoria, valmiiksi digikokoon leikattuja arkkeja, paksuja kartonkeja päällystämättömiin ylellisyyspakkauksiin. Olin tuo myös valmiiksi digikokoon leikattuine arkkeineen joustavuutta digipainatuksiin: dry toner ja liquid toner.

olin-design-02.jpg

Upea painojälki
 

Olin Regularissa käytetyt eukalyptuskuidut (lukuun ottamatta Nordic White -laatuja) tekevät siitä täydellisen esipainatuksiin ja käsinkirjoituksiin. Olin Smoothin opasiteetti ja koostumus tuovat kaksipuolisen painatuksen uudelle tasolle upealla värintoistolla. Olin Rough puolestaan tarjoaa rouheuden tuntua ja täydellistä värintoistoa painojäljestä tinkimättä.

olin-design-03.jpg

Korkeiden ympäristöstandardien mukainen valmistus

Olin ei tee koskaan kompromissia painolaatunsa suhteen, mutta silti se on erittäin ympäristöystävällinen: valmistettu FSC®-neitsytkuidusta tehtaissa, jotka noudattavat korkeimpia ympäristöstandardeja (ISO 140001 ja ISO 9001). Tuotteita on saatavana myös arkistointikelpoisina tai OBA-vapaina.

olin-product-01.jpg

Olin Design korostaa painotöittesi ulkonäköä ja tuntua

Valitset sitten Regular-, Rough- tai Smooth-pinnan, Olin tuottaa hienon painojäljen sekä lisää painotuotteesi luonnollisuuden ja korkealaatuisuuden tuntua - nämä kaikki lisäävät painotuotteesi vaikuttavuutta.

 

olin-design-05.jpg

Nordic White korostaa kontrasteja ja luonnollista valkoisuutta

Kun valintasi on Olin Design Regular Nordic White, saat sekä suuren kontrastin värintoistossa sekä lämpimän valkoisen sävyn painotuotteellesi. Sen ainutlaatuinen pinta tuo taidepainatuksiin parhaan painojäljen rauhoittavan valkoisella paperilla tai kartongilla.

olin-design-06.jpg

Antalis kompensoi CO2-päästöt 100%:sti
 

Antalis kompensoi kaikki Olin Design -paperin tuotantoprosessin hiilidioksidipäästöt, jotka ovat syntyneet tuotannon ja kuljetuksen aikana tehtaalta Antaliksen varastoihin.

Mitä tämä merkitsee asiakkaillemme? Kun asiakkaat ostavat Olin Design -paperia Antalikselta, me kompensoimme paperin koko elinkaaren hiilidioksidipäästöt. Asiakkaamme voivat siten käyttää Climate Compensated Paper -logoa kompensoiduille papereille tehdyissä painotöissään ja viestinnässään.