Olin_Colours_Banner_1440x540.jpg

Olin Colours - uusi värillisten papereiden sarja.

Laajenna luovuuttasi Olin Coloursilla ja avaa mielesi uusille mahdollisuuksille sen 26 sävyn avulla.

 

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

Olin_Colours_USP1.gif

26 läpivärjättyä sävyä sileällä pinnalla.

Olin Colours -paperien ja -kartonkien 26 värisävyä kattavat pastellivärit, harmaan eri sävyt sekä voimakkaat eloisat värit. Ne auttavat sinua löytämään oikean värin projektiisi. Sekoita ja sovita yhteen Olin Coloursin eri sävyjä luodaksesi upeita kutsuja tai foldereita, kauniisti erottuvia tuotepakkauksia tai yritysidentiteettiä tukevia yrityslomakkeistoja, vuosikertomuksia yms. klassisemmissa pastellisävyissä.

OLIN_Colours_USP4.gif

Keveyttä ja yhteensopivia kirjekuoria.

Olin Colours tarjoaa papereita ja kartonkeja sekä niihin yhteensopivia kirjekuoria. Sävyjen yhdistelmä sekä Olinin tyylikkyys ja laatu tekevät Olin Coloursista ihanteellisen materiaalin kaikkiin tarpeisiisi kutsuista julisteisiin, hienoihin erottuviin postituksiin ja pakkauksiin.

Olin_Colours_USP3.gif

Olin Colours Black - jopa 700 g.

Uudella Olin Colours Black -paperin neliöpainovalikoima vaihtelee 80 ja 700 g/m2:n välillä. Sillä on samat ominaisuudet kuin legendaarisella Pop'Set-paperisarjalla: hiilivapaa sileä pinta soveltuu kaikkiin paino- ja viimeistelytekniikoihin, mukaan lukien silkkipaino, foliointi ja preeglaus. Olin Colours -valikoima sisältää valmiita digitaalisia laatuja HP Indigo- ja Dry-toner-painatuksiin.

 

Olin_Colours_USP2.gif

Kahdeksan uutta sävyä.

Olin Colours tarjoaa myös täysin uusia sävyjä: Baby Blue, Baby Pink, Blush, Cherry, Cobalt, Jungle Green, Light Blue ja Orange. Käytä näitä uusia sävyjä varmistaaksesi, että painettu projektisi ponnahtaa esiin!