OLIN-product-banner-MI2-1440x540.jpg

Olin by Antalis - premium-valikoima päällystämättömiä ja designpapereita.

Olin-valikoiman tavoitteena on tukea suunnittelijan luovia tarpeita ilman, että ympäristöystävällisyydestä tarvitsee tinkiä. Valikoima kattaa premium-tason päällystämättömiä papereita, jotka soveltuvat modernien pintojensa ja väriensä puolesta yritysviestintään, julkaisuihin ym.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

olin-01.jpg

Olin Design - päällystämätön paperi vaativiin painotöihin

Olin Design on valikoima premium-tason päällystämättömiä papereita ja kartonkeja. Tuotteita on saatavana 6 eri valkoisen sävyssä, 3 erilaista pintaa ja 17 eri neliöpainoa. Tuotteessa korostuu erityisesti lämmin luonnollinen tuntu ja erinomainen värintoisto. Valikoiman Olin Design Regular Nordic White on kehitetty erityisesti pohjolan markkinoille.
 

olin-origins-01.jpg

Olin Origins - uusi designpaperisarja ympäristötietoisille asiakkaille

Olin Origins on päällystämättömien designpapereiden valikoima, johon kuuluu 5 maanläheistä sävyä hienovaraisen pehmeällä tunnulla luoville ja ympäristötietoisille asiakkaille. Se on sitoutunut kestävään kehitykseen ja tukee ympäristöjärjestöjä.

 

olin-03.jpg

Monipuolinen valikoima kaikenlaisille painotöille

Olinin laaja valikoima eri neliöpainoja ja erilaisia pintoja yhdistettynä täydelliseen painettavuuteen offset- ja digitaalipainatuksissa tekevät siitä täydellisen valinnan päivittäisiin tarpeisiisi - teet sitten kutsuja, ruokalistoja, vuosikertomuksia, ylellisyyspakkauksia, yritysviestintää tms. 

antalis-countries.jpg

Maailmanlaajuinen valikoima premium-tason papereita ja kartonkeja

Antaliksen ja KPP Groupin maailmanlaajuinen verkosto mahdollistaa Olin-valikoiman saatavuuden 3 mantereella ja 39 maassa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kansainvälisille asiakkaille, jotka etsivät tasalaatuisuutta painatusprojekteilleen.

 

olin-05.jpg

Vankka sitoutuminen ympäristöön.

Olin-tuotevalikoima ei tee koskaan kompromisseja painatuslaatunsa suhteen ja silti se valmistetaan korkeimpien ympäristöstandardeja (ISO 140001 ja ISO 9001) noudattavissa tehtaissa. Koko Olin-sarja on ympäristöystävällinen tukiessaan erilaisia ympäristöhankkeita ja -organisaatioita.