Nautilus-Brand-banner-update.jpg

Nautilus - rakkaudesta luontoon

NAUTILUS® tarjoaa laajan valikoiman kierrätyspapereita eri neliöpainoissa ja kokovaihtoehdoissa. Tämä takaa korkean laadun kaikissa käyttökohteessasi.
NAUTILUS® on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka vastaavat kaikkiin painatustarpeisiisi.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

nautilus-1-update.jpgLuokkansa parhaat ympäristömerkit

Tällä 100 % kierrätyspaperilla on korkea ympäristöprofiili: FSC®-sertifiointi, EU-ympäristömerkki, hiilineutraali vaihtoehto. NAUTILUS® Classic -laadulle on myönnetty myös Blue Angel -sertifikaatti.

nautilus-2.jpgKaksi eri sävyä vaihtoehtoina

NAUTILUS® Classic -paperin luonnollinen sävy (CIE 112) korostaa kierrätyspaperin aitouden tuntua ja sen korkea bulkki painotyösi tärkeyttä. Keskusvarastotuote. 

NAUTILUS® SuperWhite on erittäin valkoinen (CIE 150) kierrätyspaperi tilanteisiin, jossa haluat valkoisen, mutta ympäristövastuullisen paperin. Tehdastilaustuote.

nautilus-3.jpgNäyttävä paino- ja tulostusjälki

NAUTILUS®-paperit on suunniteltu hybrideiksi yhdistäen offsetpainatuksen, dry toner -digipainatuksen sekä Hi-Speed- ja inkjet-tulostuksen (vain yksiväriset ja spot-värit). Erityisen pintakäsittelynsä ansiosta NAUTILUS® on ColorLok-teknologialle sertifioitu. Pinnan alhainen pölyävyys ja täydellinen ajettavuus mahdollistavat optimaalisen tuotannon.

NAUTILUS® SuperWhite on saatavana HP Indigo -sertifioituna.

nautilus-4.jpgKattava valikoima

Riippumatta siitä, mitä tarvitset, NAUTILUS®-valikoimasta löytyy sopiva tuote. Brändi tarjoaa täyden valikoiman 100 % kierrätyspapereita sekä kirkkaan- että luonnonvalkoisena. Tuotteita on saatavana neliöpainoissa 70-350 g/m² erikokoisina arkkeina.

NAUTILUS®, Cradle to Cradle Certified® Bronze

Cradle to Cradle Certified® on maailman edistyksellisin standardi turvallisille, kierrätettäville ja vastuullisille tuotteille.

Tuotteet on sertifioitu niiden suorituskyvyn perusteella viidellä keskeisellä kestävän kehityksen osa-alueella: materiaalihyvinvointi, tuotteiden kiertokulku, puhdas ilma ja ilmastonsuojelu, vesi- ja maaperähuolto sekä sosiaalinen tasa-arvo.

Cradle to Cradle Certified® auttaa yrityksiä kehittämään ja innovoimaan materiaaleja ja tuotteita.

Osana sertifikaattinsa saavuttamista Nautilus-paperit saivat Gold-luokituksen materiaalin uudelleenkäytöstä ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta sekä Bronz-luokituksen muissa luokissa.