4.jpg

Nautilus - rakkaudesta luontoon

NAUTILUS® on premium-luokan kierrätyspaperi, jonka avulla pidät huolta luonnosta tekemättä kompromissia laadun suhteen painotuotteissasi. Se on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka vastaavat kaikkiin painatustarpeisiisi.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

nautilus-1.jpgLuokkansa parhaat ympäristömerkit

Tällä 100 % kierrätyspaperilla on korkea ympäristöprofiili: FSC®-sertifiointi, EU-ympäristömerkki, hiilineutraali vaihtoehto. NAUTILUS® Classic -laadulle on myönnetty myös Blue Angel -sertifikaatti.

nautilus-2.jpgKaksi eri sävyä vaihtoehtoina

NAUTILUS® Classic -paperin luonnollinen sävy (CIE 112) korostaa kierrätyspaperin aitouden tuntua ja sen korkea bulkki painotyösi tärkeyttä. Keskusvarastotuote. 

NAUTILUS® SuperWhite on erittäin valkoinen (CIE 150) kierrätyspaperi tilanteisiin, jossa haluat valkoisen, mutta ympäristövastuullisen paperin. Tehdastilaustuote.

nautilus-3.jpgNäyttävä paino- ja tulostusjälki

NAUTILUS®-paperit on suunniteltu hybrideiksi yhdistäen offsetpainatuksen, dry toner -digipainatuksen sekä Hi-Speed- ja inkjet-tulostuksen (vain yksiväriset ja spot-värit). Erityisen pintakäsittelynsä ansiosta NAUTILUS® on ColorLok-teknologialle sertifioitu. Pinnan alhainen pölyävyys ja täydellinen ajettavuus mahdollistavat optimaalisen tuotannon.

NAUTILUS® Superwhite on saatavana HP Indigo -sertifioituna.

nautilus-4.jpgKattava valikoima

Riippumatta siitä, mitä tarvitset, NAUTILUS®-valikoimasta löytyy sopiva tuote. Brändi tarjoaa täyden valikoiman 100 % kierrätyspapereita sekä kirkkaan- että luonnonvalkoisena. Tuotteita on saatavana neliöpainoissa 70-350 g/m² erikokoisina arkkeina.