metsaboard-intro.jpg

MetsäBoard-taivekartongit

Ylellinen vaikutelma ja luonnollinen tuntu syntyvät kevyillä ja kestävillä MetsäBoard-taivekartongeilla. Ne soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin käyttökohteisiin ja lopputuotteisiin. Jos etsit pakkausta, joka tehokkaasti korostaa arvokasta brändiäsi tai joka puhtautensa puolesta soveltuu herkille tuotteille, MetsäBoardin kartongit ovat juuri oikea valinta. 

MetsäBoard-kartongeissa käytetyt neitsytkuidut ovat uusiutuva luonnonvara, jonka alkuperä on jäljitettävissä kestävän kehityksen mukaisesti hoidettuihin pohjoisen metsiin. Lisäksi se on kierrätyskelpoinen, joten nämä seikat yhdessä antavat sille tärkeän roolin kiertotaloudessa.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

Metsaboard-580x280.jpg

Parempaa vähemmällä

MetsäBoard FBB -kartongit ovat hämmästyttävän suorituskykyisiä ja lujia, joten voit käyttää alhaisempaa neliöpainoa projektissasi. Parempia kuluttajakokemuksia ja vähemmän ympäristövaikutuksia - Better with Less.

 

Metsaboard-2-580x280-1.jpg

Laaja valikoima

Täydellinen valikoima eri laatuja luonnollisesta tunnelmasta ylelliseen vaikutelmaan sekä maksimaaliseen valkoisuuteen ja painojälkeen. Pro on kirkas sileä kartonki ja se on suunniteltu arvokkaille tuotteille, jotka vaativat erinomaista brändin mainostamista vaativampien painatus-, jälkikäsittely- ja jalostusmenetelmien avulla. Prime on kirkas sileä kartonki. Se on ensiluokkainen valinta huippuluokan brändeille soveltuen maailmanluokan painatuksiin ja jalostukseen sekä erikoistehosteille. Natural on kestävä ja vahva kartonki, joka on valmistettu ilman optisia kirkasteita ja sertifioitu suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Se soveltuu offset- ja fleksopainatuksella terveydenhuollon, kauneudenhoidon, elintarvikkeiden, juomien, pakastettujen ja pikaruokien pakkausten valmistukseen. Classicissa yhdistyvät luotettava suorituskyky ja erinomainen hinta-laatusuhde, mikä on ihanteellista nopeasti liikkuville sekä hyvää hyllynäkyvyyttä ja turvallisuutta elintarvikkeissa edellyttäville kulutustavaroille. 

 

Metsaboard-3-580x280.jpg

Moniin käyttökohteisiin

MetsäBoard FBB -kartongit ovat täydellisiä materiaaleja kulutustavaroiden pakkaamiseen, joiden on erotuttava hyllystä ja suojattava tuotetta koko arvoketjussa. Erinomainen valinta myös myymälämainontaan ja myyntipisteisiin, joissa vaaditaan hyvää lujuutta ja jäykkyyttä. Soveltuu myös loistavasti graafisiin painotöihin, joissa on vaativimpia painatuksia ja erikoispintoja. MetsäBoard FBB -kartongit ovat täydellinen valinta riippumatta siitä, käytetäänkö perinteistä tai digitaalista painotekniikkaa.

 

Metsaboard-4-580x280.jpg

Vahvat ympäristöominaisuudet

MetsäBoardin tuotteet ovat turvallisia koko niiden elinkaaren ajan sekä valmistuksen että niiden sisältämien raaka-aineiden suhteen. Valmistuksessa käytettävien raaka-aineiden jäljitettävyys on erityisen tärkeää elintarvikkeiden kanssa kosketuksessa oleville kartongeille. MetsäBoard tietää kaikkien käyttämiensä raaka-aineiden alkuperän, mukaan lukien puu, sellu ja kemikaalit.

Elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvia materiaaleja koskevat vaatimukset ja määräykset ovat vain lähtökohta. MetsäBoardin kartongit täyttävät tiukimmatkin kansainväliset standardit ja ylittävät usein paikallisen tai alueellisen lainsäädännön vaatimukset. MetsäBoard-kartongit ja niiden valmistuksessa käytetyt kemikaalit eivät sisällä haitallisia yhdisteitä.