Keaykolour_Banner.jpg

Keaykolour - päällystämättömät paperit ja kartongit luonnollisella tunnulla hienostuneissa väreissä

Keaykolourilla on runsas väripaletti neliöpainoissa 120 - 450 g/m². Tällä tuotteella vastaat kaikkiin asiakkaittesi viestintätarpeisiin yritysidentiteetistä ja luovista sovelluksista ylellisiin pakkauksiin saakka.

 

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

Keaykolour_USP1.gif

45 olennaista ja hienostunutta väriä.

Yhdessä ensimmäisen värisuunnittelutoimiston kanssa kehitetty 45 värin yhdistelmävalikoima tarjoaa sekä välttämättömiä värejä että hienostuneita sävyjä, minkä ansiosta Keaykolour on täydellinen valinta sekä huomiota herättävään mainontaan että tyylikkäisiin luksusjulkaisu- ja pakkausprojekteihin. Olitpa sitten suunnittelemassa hääkutsua tai luomassa uutta yritysidentiteettiä, Keaykolourin paletti inspiroi ja auttaa sinua luomaan jotain ainutlaatuista.

 

Keaykolour_USP2.jpg

Leiki väreillä, sekoita ja sovita yhteen. 

Valikoima on jaettu 10 väriperheeseen, joista kuhunkin kuuluu kirkkaita, intensiivisiä, murrettuja ja pastellisävyjä. Nämä on kehitetty erityisesti helpottamaan erisävyisten papereiden yhdistelyä keskenään - pareina tai harmonisena kokonaisuutena. Lisäksi ainutlaatuisen kuidun ansiosta Keaykolour on erittäin jäykkä ja bulkkinen kartonki, mikä tekee siitä erinomaisen preeglauksille ja muille vaativille tekniikoille. Ja sitä on saatavana jopa 450 g neliöpainoon asti!

 

 

Keaykolour_USP3.jpg

Valitse Keaykolour myös digitaaliseen painatukseen.

Keaykolour-valikoimaa on nyt laajennettu uusilla käyttövalmiilla digitaalisilla formaateilla, jotka soveltuvat sekä värijauhetta että nestettä käyttäviin digipainotekniikoihin. Uusien B2-formaattien lisäksi voit nyt nauttia ajattomista sävyistä - Navy Blue, Guardsman Red, Holly, Deep Black ja Snow White - myös digipainatuksessa. Tämä tarjoaa sinulle lisää luovia mahdollisuuksia mm. valkoisen värin käytön ja personoinnin suhteen.

 

Keaykolour_USP4.jpg

Luo oma värisi!

Jos et löydä etsimääsi väriä 45 värin paletista, voit myös hyödyntää Keaykolourin ainutlaatuista tuntua ja laatua omassa räätälöidyssä sävyssä. Oma väri on mahdollista tilata alkaen 3000 kg / väri.