invercote-intro.jpg

Invercote - graafinen kartonki, joka ylittää odotuksesi!

Invercote-kartongit on suunniteltu tarjoamaan optimaalisia ratkaisuja graafisiin painotöihin ja tuotepakkauksiin. Ne tuottavat erinomaisen ja esteettisen painojäljen toistaen hienostuneimmatkin kuvat uskollisesti. Niiden monikerroksinen rakenne mahdollistaa erinomaisen bulkin, jäykkyyden ja muunneltavuuden pakkauksille ja graafisille tarpeille. 100 % neitsytkuitujen käyttö takaa korkean valkoisuuden ja sävyn tasaisuuden ylellisissä vähittäismyyntipakkauksissa. Invercote-kartonkia on saatavana toiselta tai molemmilta puolilta päällystettynä sekä korkeammissa neliöpainoissa laminoituna.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

invercote-580x280.jpg

Vaihtoehtoja

Invercote tarjoaa laajan valikoiman kartonkeja. Invercote G:ssä on kaksi erilaista puolta eli täysin päällystetty etupuoli ja kevyesti päällystetty tausta. Siinä yhdistyvät miellyttävästi päälipuolen sileä pinta ja taustan luonnollinen tuntu. Invercote Albato on toiselta puolelta kolmeen kertaan päällystetty korkeakiiltoinen täyssellukartonki, jossa on kertaalleen päällystetty mattapintainen taustapuoli. Tuote soveltuu hyvin mm. ylellisyyspakkauksiin. Invercote Creato tarjoaa erinomaiset esteettiset painatusominaisuudet molemmin puolin samanlaisilla täyspäällystetyillä pinnoillaan. Tämä sileä pinta on suunniteltu toistamaan tarkasti hienovaraisimmatkin kuvat pakkauksissa ja graafisissa painotöissä. Suurille neliöpainovaatimuksille Invercote Duo valmistetaan yhdistämällä kaksi Invercote G:tä taustoistaan toisiinsa. Tuloksena syntynyt kartonki soveltuu erityisen hyvin raskaiden tai helposti särkyvien tavaroiden esittelyyn ja pakkaamiseen.

 

invercote-2-580x280.jpg

Optimaalinen lujuus ja muunneltavuus

Invercote-tuotteet on suunniteltu optimaalisen lujiksi ja jalostettaviksi. Pakatut tuotteet säilyvät suojattuina; graafiset painotuotteet pysyvät korkealaatuisina ja kestävinä. Pakkausten tai kansien taitettavuus on erinomainen - murtumattomina Invercote-kartongit säilyttävät laadukkuutensa.

invercote-3-580x280.jpg

Ympäristöystävällisyys

Kestävä kehitys on Invercote-materiaalien perusta. Kuitu on peräisin Iggesund-perheen omistamista hyvin hoidetuista metsistä ja tuotteet valmistetaan mahdollisimman hyvällä kierrätettävyydellä ja energian talteenotolla. Invercote-kartonkeja on saatavana FSC®- tai PEFC™-sertifioituina.

Invercote-sarjaan kuuluvat Invercote G, Invercote Creato ja Invercote Duo täyttävät Joutsenmerkin vaatimukset, kun ne myydään Antalikselta FSC®- tai PEFC-sertifioituina.

 

invercote-4-580x280.jpg

Perinteinen vai digitaalinen

Invercote-kartongit soveltuvat luonnollisesti perinteisille painomenetelmille, mutta ne toimivat hyvin myös monissa digipainokoneissa.