GA-banner-1440.png

GalerieArt™ - yksi markkinoiden laajimmista päällystettyjen papereiden valikoimista!

Käytä GalerieArt-paperia, kun haluat tehdä laadukkaan, tasalaatuisen ja pitkäaikaisen valinnan. Erinomainen laatu vahvistaa brändiäsi, soveltuu budjetillesi ja tuottaa laadukkaan painotuotteen. Päällystettyä GalerieArt-paperia löytyy valikoimastamme laatuina Gloss, Silk ja Matt.

Valitse GalerieArt  Gloss sen sileän pinnan ja loistavan painettavuuden vuoksi. Painotuotteessasi värit toistuvat kirkkaina, täyteläisinä ja terävinä sekä kontrastit vahvoina.

Valitse GalerieArt Silk sen silkkimäisen sileän pintansa, hienostuneen tunnun ja erinomaisen painojäljen vuoksi. Kuvat toistuvat voimakkaina ja tekstit helppolukuisina.

Valitse GalerieArt Matt sen ryhdikkyyden, erinomaisen painojäljen ja miellyttävän mattapintansa vuoksi. Korkean bulkin ansiosta voit valita alemman grammapainon. GalerieArt Matt on aito matta paperi!

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

sappi-maskin_580x280.png

Erinomainen ajettavuus

GalerieArt™ antaa painotuotteellesi ainutlaatuisen ilmeen ja tunnun ainutlaatuisella yhdistelmällä bulkkia, jäykkyyttä ja tasalaatuisuutta. Se tarjoaa täydellisen värintoiston kaikille painotuotteillesi, joissa vaaditaan korkeaa valkoisuutta ja hyvää pinnan viimeistelyä. Kuvat näyttävät luonnollisilta ja raikkailta sekä värit kirkkailta ja täyteläisiltä. Yksityiskohdat toistuvat tarkkoina, sillä painettu piste pysyy terävänä.

GA-miljo.png

Korkeaa laatua samalla ympäristöstä huolehtien

GalerieArt™ on FSC®-sertifioitu paperi, joka täyttää Joutsenmerkin vaatimukset. Lisäksi se tunnetaan korkeasta tuottavuudestaan - ​​tekniikasta ja painotyön monimutkaisuudesta riippumatta.

GA_Sappi_Samples_580.png

Erinomainen painojälki

GalerieArt™ on kolmeen kertaan päällystetty tuoteperhe, johon kuuluu kiiltävä, silkkimäinen ja täysmatta laatu. Saat täydellisen valkoisuuden ja taatun korkealaatuisen värintoiston. Sarja on täydellinen offsetpainatuksiin, mutta se soveltuu myös digitaaliseen painatukseen/tulostukseen. Lisäksi GalerieArt™ on HP Indigo -sertifioitu.

galerieart_DIGITAL_580.png

Laaja valikoima

GalerieArt™ -tuoteperheen jäsenet ovat Gloss, Silk ja Matt. Offset- ja digipainokoneille voidaan valita laaja valikoima eri pintavaihtoehtoja, eri kokoja ja neliöpainoja 80-400 g/m². Toisin sanoen laadukas ja taattu valinta päivittäisiin projekteihisi!