edixion-intro.jpg

Edixion avaa ovet painatuksille

Ihanteellinen valinta, kun tarvitset monipuolista päällystämätöntä paperia varmistamaan tehokkaan ja tuottavan toiminnan päivittäisissä painotöissäsi. Edixion soveltuu kaikkiin offset- ja preprint-painotöihin täyttäen kaikki asiakkaasi vaatimukset.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

USP-edixion-1.jpg

Markkinoiden paras hinta-laatusuhde

Edixion on päällystämätön paperi, joka soveltuu kaikenlaisille painotuotteille offset- ja preprint-painatuksina. Se antaa sinun optimoida tuottavuutesi tarjoten samalla hyvää ja tasaista painojälkeä.

 

USP-edixion-2.jpg

Erinomainen nopeisiin ja pitkiin ajoihin

Korkea bulkki ja jäykkyys takaavat huippusuorituskyvyn tuotannossa jopa suurilla nopeuksilla. Silti ne säilyttävät miellyttävän tunnun myös valmiissa painotöissä. Edixionin tasalaatuisuus takaa erinomaisen ajettavuuden myös pitkissä ajoissa.

 

USP-edixion-3.jpg

Luotettava värintoisto

Edixion tarjoaa tasaisen laadun, hyvän valkoisuuden ja tasaisen pinnan, jotta värit toistuvat luotettavasti. Lisäksi korkea opasiteetti varmistaa laadukkaan lopputuloksen kaksipuolisissa painotöissä myös alemmissa neliöpainoissa.

 

USP-edixion-4.jpg

Laaja valikoima

Edixion tarjoaa sinulle täydellisen valikoiman erittäin valkoisia offset- ja esipainopapereita laajalla neliöpainovalikoimalla. Niillä voit painaa lähes kaikki asiakkaittesi tarvitsemat painotyöt.