curious-intro.jpg

Ole utelias designpapereiden suhteen!

Edelläkävijän, Curious Collectionin, DNA:ssa on innovaatio tarjota suunnittelijoille ainutlaatuisia ja rohkeita papereita. Arjowiggins Creative Papersin tunnetuin tuotevalikoima kattaa erilaisia pintoja ja runsaasti eri värejä, äärimmäisen sileästä Curious Skinistä ja pehmeäpintaisesta Curious Touchista läpikuultavaan Curious Translucentsiin ja metallinhohtoiseen Curious Metallicsiin - puhumattakaan vertaansa vailla olevasta hiekkamaisen karheasta Curious Matterista.

Tutustu myös Arjowiggins Creative Papersin uusimpaan innovaatioon: Curious Alchemy. Sarja tarjoaa vasaramartioidun ja patinoituneen metallin vaikutelmaa viidessä eri värisävyssä.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

USP-curious-1-2.jpg

Curious Alchemy, kun metalli sulaa paperiin...

Nyt voit luoda paperille mitä olisit halunnut tehdä sulatetulla metallilla! Tämä Curious Collectionin uusin paperi tuo uusia luovia mahdollisuuksia kaikenlaisiin käyttökohteisiin, kuten kutsuihin, luetteloihin ja kirjojen kansiin, pakkauksiin, ruokalistoihin jne. Saatavana seuraavat vaihtoehdot: kupari (Cu), kulta (Au), platina (Pt), hopea (Ag) ja titaani (Ti). Curious Alchemy tulee varmasti olemaan arkkitehtien suosikkipaperi.

 

USP-curious-2.jpg

Curious Metallics, 30 ajatonta perusväriä

Uusi väripaletti tarjoaa ajattomia ja tyylikkäitä värejä nykyaikaisilla sävyillä: perustavanlaatuiset punaiset, siniset, vihreät, kultaiset ja neutraalit sekä uusimpana syvän musta, Night. Paperin rakenne, hienovaraiset sävyt ja vastakkaiset yhdistelmät houkuttavat luomaan näyttäviä painotöitä.

USP-curious-3.jpg

Supermatta paperi, karhea tai sileä 

Näissä papereissa on mattavaikutus taattu myös painatuksen jälkeen - toisin kuin monien muiden papereiden kohdalla. Haluatpa sitten äärettömän sileän Curious Skinin tai hiekkamaisen karhean Curious Matterin, takaamme upean ja tasaisen painatuksen ja mattapinnan.

 

USP-curious-4.jpg

Yhteensopivat designkuoret

Jos työskentelet brändi-identiteetin tai muiden luovien painotöiden parissa, Curious Collection tarjoaa kuusi erikokoista kirjekuorta ja kirjepussia DL:stä neliökuoreen sekä C4- ja C5-kirjekuoriin ym.