Curious_Banner.jpg

Utelias designpapereiden valikoima!

Curious Collection on aina ollut uraauurtava. Sen DNA:ssa on innovaatio tarjota suunnittelijoille ainutlaatuisia ja rohkeita papereita. Antaliksen innovatiivisin tuotevalikoima kattaa erilaisia pintoja ja värejä silkkimäisestä Curious Skinistä ja karheasta Curious Matterista metallinhohtoisen Curious Metallicsin laajaan värivalikoimaan sekä läpikuultavaan Curious Translucentsiin, joka on kestävän kehityksen mukaisin vaihtoehto muoville.

 

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

Curious_USP1.jpg

Curious Metallics, ajaton väripaletti.

Uusi väripaletti tarjoaa ajattomia ja tyylikkäitä värejä nykyaikaisilla sävyillä: perustavanlaatuiset punaiset, siniset, vihreät, kultaiset ja neutraalit sekä uusimpana syvän musta Night. Paperin rakenne, hienovaraiset sävyt ja vastakkaiset yhdistelmät houkuttavat luomaan näyttäviä painotöitä.

 

Curious_USP3.jpg

Curious Matter, kestävän kehityksen mukainen innovaatio muuttuu ainutlaatuiseksi tunnuksi.

Curious Matter on kehitetty teollisuuden sivutuotteita hyödyntäen. Paperiin on saatu luotua osin silkin ja hiekan tuntua. Sen värivalikoima vaihtelee neutraaleista sävyistä, kuten Goya White ja Andina Grey, intensiivisiin sävyihin Adiron Blue, Desiree Red ja Black Truffle. Auta painoprojektejasi erottumaan visuaalisesti ja aistinvaraisesti!

Curious_USP2.jpg

Lisää ylellisyyden tuntua projektiisi Curious Skinin avulla.

Curious Collection Skin on yllättävän silkkimäisen sileä paperi, jolla on uskomattoman tasainen matta pinta. Erinomaisen painettavuuden sekä nykyaikaisen ja silmiinpistävän väripaletin yhdistävä Skin kestää hankausta ja sormenjälkiä. Se sopiikin erinomaisesti mm. kansiin ja ylellisiin kutsuihin tai pakkauksiin.

 

Curious_USP4.jpg

Luovia ja kestävän kehityksen mukaisia vaihtoehtoja Curious Translucentsin avulla.

Valitse läpikuultava tai valkoinen - voit käyttää Curious Translucentsia mm. kirjeisiin, kutsuihin tai tyylikkäiden ja hienovaraisten kerrosten lisäämiseen julkaisuprojekteihisi. Valikoima sopii täydellisesti kaikkiin painotekniikoihin ja sen 100 % kierrätettävä koostumus tekee siitä parhaan vaihtoehdon muoville.