Conqueror_Banner.jpg

Laatua vuodesta 1888 - Made in Scotland.

Conqueror-paperia on valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti jo vuodesta 1888 lähtien ja se on ylivoimainen valinta brändi-identiteetille. Sen erottuvasta tunnusta ja ulkonäöstä on tullut kansainvälinen laatustandardi ja sen vesileima on hyvin tunnettu maailmalla.

 

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

USP-conqueror-1.jpg

Täydellinen painojälki, ainutlaatuinen ja hienostunut tuntu.

Markkinoiden parasta sellua käyttävässä tuotteessa yhdistyvät ECF-puuvapaat kuidut ja 15 % puuvillalainerit, lisäksi sen ainutlaatuinen sekoitus luo Conquerorille ominaisen hienovaraisen ja pehmeän tunnun. Tarkan arkinmuodostuksensa ansiosta Conqueror-paperille syntyy upeaa painojälkeä - ensimmäisestä viimeiseen arkkiin.

conqueror-usp-3.jpg

Tasaista laatua vuodesta 1888, saatavana ympäri maailmaa.

Käsityötä ja tietoa on siirretty paperinvalmistajien kesken sukupolvelta toiselle vuodesta 1888 lähtien. Jokainen Conqueror-paperiarkki kantaa tätä osaamisperintöä ja Conqueror-vesileima erottuu edelleen joukosta. Kaikki tämä tapahtuu täsmälleen samojen standardien mukaan maailmanlaajuisesti, mikä tekee Conquerorista hyvän paperin kansainvälisille asiakkaille tai projekteille, jotka on toistettava täsmälleen samanlaisina yli maanrajojen.

 

conqueror-usp-2.jpg

Valittavana 3 viimeistelyä ja 6 valkoisen sävyä sekä yhteensopivat kirjekuoret.

Vaativien asiakkaiden tarpeisiin Conqueror on saatavana kuudessa eri valkoisen ja kermanvärisessä sävyssä. Koska sävyt ovat identtisiä viimeistelystä toiseen, voit myös yhdistää saman värin eri laatuihin: klassinen Wove, Laid tai sileä CX22.  Conqueror tarjoaa myös laajan kirjekuorivalikoiman, joka on saatavana kaikissa sävyissä ja pintavaihtoehdoissa.

 

conqueror-usp-4.jpg

Erotu Conqueror-vesileimalla.

Yritysviestinnässä Conqueror-vesileima viestii hienostuneisuudesta sekä arvostasi painetulle viestinnälle. Hienovaraisesti näkyvä, täydellinen merkintä takaa myös tyylikkään kirjelomakkeen tai virallisen asiakirjan. Sinun tarvitsee vain valita perinteisemmän Conqueror Laidin tai modernimman Woven ja CX22:n viimeistelyn väliltä.