Banner-Conqueror-new.jpg

Laatua vuodesta 1888 - made in Scotland.

Conqueror-paperia on valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti jo vuodesta 1888 lähtien ja se on ylivoimainen valinta brändi-identiteetille. Sen erottuvasta tunnusta ja ulkonäöstä on tullut kansainvälinen laatustandardi ja sen vesileima on hyvin tunnettu maailmalla.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

USP-conqueror-1.jpg

Täydellinen painojälki, ainutlaatuinen ja hienostunut tuntu

Arjowiggins Creative Papers käyttää markkinoiden parasta sellua ja kuitujen sekoitusta - oli se sitten neitsytkuitua tai kierrätyskuitua - luodakseen ainutlaatuisen ja hienovaraisen tunnun, joka määrittää Conquerorin. Tarkan arkinmuodostuksensa ansiosta Conqueror-paperille syntyy upeaa painojälkeä - ensimmäisestä arkista viimeiseen.

USP-conqueror-2.jpg

Tasaista laatua vuodesta 1888, saatavana ympäri maailmaa

Käsityötä ja tietoa on siirretty paperinvalmistajien kesken sukupolvelta toiselle vuodesta 1888 lähtien. Jokainen Conqueror-paperiarkki kantaa tätä osaamisperintöä ja Conqueror-vesileima erottuu edelleen joukosta. Tämä tapahtuu täsmälleen samojen standardien mukaan yli 120 maassa, mikä tekee Conquerorista paperin kansainvälisille asiakkaille tai projekteille, jotka on toistettava täsmälleen samanlaisina yli maanrajojen.

 

USP-conqueror-8.jpg

Saatavana kierrätysvaihtoehtoja

Sen lisäksi, että Conqueror on täysin FSC®-sertifioitu, sen valikoimaan kuuluu kierrätyspapereita, jotka on valmistettu ensiluokkaisesta post consumer -kierrätyskuidusta (25 % - 100 %) tai bambukuidusta. Bamboo-tuotevalikoima on valmistettu vastuullisesti hankitusta, nopeasti kasvavasta materiaalista ja luonnollisista pigmenteistä. Conqueror on myös hiilineutraali useimmissa Euroopan maissa ja se voidaan myös sertifioida pyynnöstä.

 

USP-conqueror-7.jpg

Valikoimassa erilaisia pintoja ja sävyjä - uusimpina harmaan sävyt

Conqueroria on saatavana kuudessa eri valkoisen ja kerman sävyssä, kolmessa eri harmaan sävyssä ja yhtenä voimakkaana mustana. Koska sävyt ovat identtisiä erilaisilla pinnoilla, voit käyttää samaa sävyä klassisissa Wove-, Laid- ja CX22-laaduissa, mutta myös voimakkaammin kohokuvioiduissa Contour- tai Stonemarque-laaduissa. Näin Conqueror pystyy vastaamaan vaativienkin asiakkaiden tarpeisiin. Conqueror on saatavana myös 100 % puuvillakuituisena tai 50 % bambukuituisena.