Meiltä löytyy papereita kaikkiin tarpeisiin

Antalis tukee painetun viestinnän tarpeitasi laajalla valikoimalla papereita, kartonkeja, kirjekuoria ja lisäarvotuotteita, esim. designpapereita, synteettisiä tuotteita ja tarroja.

Koska olemme paperitukkukauppa nro 1 Euroopassa, tarjoamme paljon enemmän kuin vain tuotteita - autamme asiakkaitamme kehittämään digipainoliiketoimintaansa, ilmaisemaan luovuuttaan ja saavuttamaan ympäristötavoitteensa.

Products-home-image.jpg

Designpaperit

conqueror-logo.jpg

Conqueror tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisen paperin symbolina liike-elämässä ja luovassa viestinnässä.

curious-logo.jpgInnovatiivisin valikoima designpapereita yhdessä Curious Collection -valikoimassa: Matter, SKIN, Touch, Metallics ja Translucents. 

keaykolour-logo.jpgRohkea ja jännittävä, eloisa ja monipuolinen Keaykolour yhdistää innovatiivisuuden ja laadun ainutlaatuisessa paperi- ja kartonkikokoelmassaan.

Olin ColoursTorju harmaus ympärilläsi ja herätä viestintäsi väreillä henkiin.

Products-home-Olin_origins.jpgLuova paperivalikoima ekologisesti ajatteleville asiakkaille tarjoaa viisi orgaanista sävyä, joissa on karkea viimeistely ja hienovarainen pehmeä kosketus. Se on myös hiilineutraalia ja 1% for the Planet -järjestön jäsen.

rives-logo.jpgTunnettu valikoima teksturoituja papereita ja kartonkia mainontaan, yritysviestintään ja pakkauksiin. Saatavana viisi eri pintakäsittelyä.

Terreus_logo_580x280.jpgTutustu kotimaiseen designpaperiin, jota on saatavana Terreus-verkkokuviolla ja/tai Terreus-vesileimalla tai ilman. Muista myös ylellinen kimalteleva Terreus Crystal!

Päällystämättömät paperit

Products-home-olin.jpg

Täydellisin ensiluokkainen offset-paperisarja, jossa on 18 eri neliöpainoa ja 5 valkoisen sävyä. Huomaa erityisesti pohjoismaiselle markkinoille suunniteltu Olin Design Regular Nordic White!

olin-design-logo.jpgEnsiluokkainen valinta vaativille luovan työn tekijöille. Olin Designin luonnolliset paperit ja kartongit tarjoavat lyömättömän painettavuuden. Sen viimeistelyt ja sävyt mattapinnalla välittävät täydellisesti aitouden tunteen.

product-home-print-speed-V2.jpgPäällystämätön offset- ja esipainopaperi. Erittäin valkoinen, korkea bulkki, läpinäkymätön, erinomainen painettavuus ja FSC®-sertifioitu.

Products-home-edixion.jpg

Valitse Edixion, monipuolinen päällystämätön paperi päivittäisiin painotöihin offset- ja esipainatuksina.

580x280_Scandia_2000_B.jpg

Scandia 2000 on korkealaatuinen päällystämätön paperivalikoima kolmessa eri valkoisen sävyssä. Runsaasti eri neliöpainoja ja kokoja tyylikkäisiin painotöihin.

Kierrätyspaperit

Products-home-nautilus.jpgNAUTILUS® on ensiluokkainen päällystämätön paperi, joka on valmistettu 100 % kierrätyskuiduista.

Kartongit

Products-home-invercote.jpg

Huippuluokan Invercote-kartonkeja, jotka täyttävät kaikki odotuksesi vaativimmillekin graafisille painotöille ja pakkauksille.

Products-home-metsaboard.jpgMetsäBoardin kartongit ovat kevyitä ja kestäviä taivekartonkeja, joiden luonnollinen tuntu tekee ylellisen vaikutelman.

Päällystetyt paperit

GalerieArt_logo_580x280.jpg

GalerieArt™ on laadukas valikoima erilaisia päällystettyjä papereita: kiiltävä Gloss, silkkimäisen tuntuinen Silk ja aito mattapintainen Matt.

Products-home-novatech.jpgNovatech Digital Silk on päällystetty paperi valmiiksi digikoossa.

Erikoispaperit

Products-home-reacto.jpg

Täydellinen suorituskyky, täydelliset moniosaiset reacto®-lomakepaperit itsejäljentäviin lomakesetteihin.

Products-home-upm.jpgUPM Raflatac -tuotteissa on oikea sekoitus pintamateriaaleja, liimoja ja taustapapereita. Nämä tarramateriaalit kattavat kaikki sovelluksellesi asettamat vaatimukset esteettisyyden ja suorituskyvyn suhteen.

Sticotac logo

Valikoima tarra-arkkeja tavanomaiseen offsetpainatukseen erilaisilla pinnoilla, joissa kaikissa käytetään FSC®-sertifioituja materiaaleja. Korkea valkoisuus ja peittävyys yhdistettynä erinomaiseen tasalaatuisuuteen, ajettavuuteen ja painojälkeen tekevät Sticotacista täydellisen valinnan.