Inspiraatio, Uutiset ja tapahtumat, Tapahtumat, Paperitapahtuma, Esimerkkejä, Paperireferenssit, Asiakassegmentti, Painettu viestintä

WEBINAARI
Nobel Prize Museum - Life Eternal
Keskiviikkona 15.3.2023 | klo 10.00-11.00

Inspiroidu kirjan ideasta, designista ja painatuksesta!

Antalis yhteistyökumppaneineen toivotti kaikki papereista kiinnostuneet tervetulleiksi inspiroivaan webinaariin, jossa kerrottiin, miten hieno ajatus voi tehdä jostakin perinteisestä jotain hyvinkin poikkeuksellista.

Tässä webinaarissa oli mahdollista tavata alansa huippuammattilaisia, jotka olivat omalta osaltaan mukana luomassa näyttelykirjaa. Tämä kirja antoi lisämausteensa Nobel Prize Museumin "Life Eternal" -näyttelyn hengelle ja tarkoitukselle. Webinaarissa kuulimme tämän projektin taustalta löytyviä ajatuksia sekä jaoimme heidän näkemyksensä prosessista vaiheittain toimeksiannosta rakennemalliin ja suunnittelusta painatukseen. Lopputuloksena syntyi upea yli 450-sivuinen kirja, joka painettiin Olin Design Regular Nordic White -paperille.

1200x500_Lifeeternal_OLIN.jpg
Nobel Prize Museum loi näyttelyn "EVIGT LIV - Life Eternal", joka oli esillä arvostetussa Liljevalchsin taidegalleriassa Tukholmassa 1.10.2022 - 29.1.2023 välisenä aikana. Näyttelykirja luotiin vangitsemaan näyttelyn henki ja keskeiset elementit. Se on painettu Antaliksen korkealaatuiselle päällystämättömälle Olin Design Regular Nordic White -paperille.

Webinaarin sisältö

Clara Åhlvik_nobel_museum_476pxgold.jpg

 

Greger Ulf Nilson_476pxgold.jpg

 

Daniel Andersson IMG4698_476pxgold.jpg

 

Clara Åhlvik
Director of Exhibitions
Nobel Prize Museum

Clara kertoi "Life Eternal" -näyttelyn taustalla olevasta visiosta ja siitä, miten "Evigt liv" -kirja syntyi.

 

 

 

 

 

 

Greger Ulf Nilson
Designer
Gun Lab  

Greger Ulf Nilson on yksi Skandinavian palkituimmista taiteellisista johtajista ja graafisista suunnittelijoista. Hän kertoi ajatuksiaan tämän kirjan taide- ja suunnittelutyöstä sekä oikean paperin valinnasta.

 

 

 

 

 

 

Daniel Andersson
Project Manager
ByWind

Daniel paneutui esityksessään "Evigt Liv" -kirjan painomenetelmiin ja -tekniikoihin. Lisäksi hän kertoo Ruotsin painomarkkinoiden uusimman tulokkaan, ByWind-painotalon, uusimmista ja inspiroivista trendeistä. 

15 Maaliskuuta 2023
10:00 - 11:00
Lisää kalenteriisi
Olin Design Regular Nordic White -näytesetti
Olin_Sample-folder_685-547px.jpg (Olin_Antalis_Mape)
Tilaa näytesetti

TILAA NÄYTESETTI!

Täytä yhteystietosi, niin lähetämme sinulle Olin Design Regular Nordic White -näytesetin, joka sisältää näytteet yhdeksästä eri neliöpainosta: