FAQ - Tuotteet ja palvelut

Katso ohesta useimmin esitettyjä kysymyksiä ja niihin Antaliksen vastaukset.

Voit hakea tuotteita nettisivuiltamme useammalla eri tavalla:


1. Kirjoita hakukenttään kaksi ensimmäistä merkkiä brändin nimestä, formaatista tms., niin saat näkyviin listan vaihtoehdoista.


2. Syötä hakemasi tuotteen tuotekoodi, niin kyseinen tuote tulee esiin. Tuotekoodilla voit hakea useampaa tuotetta yhtäaikaa "Pikatilaus"-toiminnolla: laita vain pilkku tuotekoodien väliin (esim. 332211, 425865, 447885).

Voit tehdä näytepyynnön sähköpostiosoitteeseen naytepalvelu@antalis.com.

Voit myös yhteyshenkilösi kanssa sopia käynnistä näytepalvelussamme, jossa voit paikan päällä nähdä laajemmin vaihtoehtojamme ja ottaa mukaan tarvitsemasi näytteet.

Tekniset tiedot, sertifikaatit ja muut tuotedokumentit löytyvät eShopista kunkin tuotteen takaa. Tuotekoodia tai tuotekuvausta klikkaamalla pääset kohtaan, josta kaikki tuotteeseen liittyvät dokumentit löytyvät ladattavina pdf:inä.

Klikkaa tästä etsiäksesi oikean profiilin tulostimellesi. Syötä valmistajan nimi, malli, RIP (Raster Image Processor) ja materiaali, jolle aiot tulostaa. Valitse yksi vaihtoehdoista ja lataa profiili tuottaaksesi korkealaatuisia tulosteita.

Antalis tarjoaa leikkuupalveluja, mutta eShopin kautta emme pysty niitä tarjoamaan. Ne on tilattava aina asiakaspalvelun kautta erikseen. Tällä tavalla varmistamme, että tuotteet leikataan varmasti haluamaasi kokoon haluamallasi tavalla. 

 

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset lisätietoa tuotteen käyttöön, jälkikäsittelyihin ym. liittyen. He auttavat sinua löytämään tarvitsemaasi jälkikäsittelyyn erikoistuneita toimijoita.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

0201 800 200 | Paperit
0201 800 255 | Pakkaaminen
0201 800 254 | Suurkuva

asiakaspalvelu@antalis.com