FAQ - Antalis & minä

Alta löydät usein esitettyjä kysymyksiä ja niihin Antaliksen vastaukset.

Kotisivulla oleva "Ota yhteyttä" -osiosta löydät valikon, jossa on luettelo Antaliksen yrityksistä maantieteellisesti alueittain ja toimialoittain (paperit, suurkuva, pakkaaminen). Yhteyslomake on myös käytettävissäsi, jos haluat lähettää meille viestin. Tästä napsauttamalla pääset sinne.

Luo tili noudattamalla minkä tahansa sivun oikeassa yläkulmassa olevia ohjeita napsauttamalla "Kirjaudu sisään" ja valitsemalla "Luo tili". Kun tilisi on luotu, sinulla on pääsy moniin Tilini-osiossa oleviin ominaisuuksiin ja voit hyödyntää myös pelkästään netissä olevia tarjouksiamme, kun teet tilauksen nettikauppamme kautta.

Kotisivun "Ota yhteyttä" -osiossa on valikko, jolla voit kommunikoida kanssamme.

  • Valitse "Hintakysely/Tarjous" ja me palaamme mahdollisimman pian.

Meillä on toimisto ja showroomit Vantaalla lentokentän läheisyydessä.

Papereiden näyttelytilan yhteydessä meillä on myös näytepalvelu. Suurkuvien näyttelytilassa on suurkuvalaitteiden lisäksi materiaalinäytteitä. Pakkaamisen näyttelytilassa voi nähdä käytännössä, millä ratkaisuilla saat työtä helpotettua

Sovi tapaamisesta yhteyshenkilösi kanssa. Tervetuloa Tahkotielle - yhteystiedot löydät täältä!

Antaliksen valikoimassa on useita ympäristöystävällisiä tuotteita. Ympäristöystävällisyys on osa konsernin liiketoimintatapaa ja strategiaa. Lisätietoja löydät seuraavista linkeistä:

Green Star System™
"Did you know" video

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

0201 800 200 | Paperit
0201 800 255 | Pakkaaminen
0201 800 254 | Suurkuva

asiakaspalvelu@antalis.com