Ympäristö

Danone_280x191.jpg

 

Danone valitsi Antaliksen kierrätyspaperin referenssijulkaisuunsa

Kansainvälinen elintarvikeyritys Danone on valinnut Antaliksen 100 % kierrätyspaperin, Cocoon Silkin, vuosittaiseen referenssijulkaisuunsa, joka on osa jo pari vuotta jatkunutta yritystä koskevaa, yhteiskunnallista ja ympäristöllistä hanketta. Tämä yli 300-sivuinen asiakirja sisältää tärkeää talous,- laki- ja CSR-tietoa ja se jaetaan osakkeenomistajille vuosikokouksessa.

“Cocoon Silk -kierrätyspaperi soveltuu sekä esteettisiin että ympäristöllisiin tavoitteisiimme. Sen painojälki on ainutlaatuinen ja silti sen ympäristövaikutus on erittäin alhainen,” vahvistaa Dominique Duby, Danone:n IFRS standardijohtaja.


Cocoon logo

Cocoon Silk -kierrätyspaperin pinta on poikkeuksellisen sileä ja valkoinen. Dominique Duby kertoo, että “palaute on ollut erittäin positiivista”, erityisesti on huomioitu moitteeton värintoisto ja paperin erinomainen valkoisuus, jotka ovatkin tärkeitä ominaisuuksia duotone-painatuksessa. Näiden ansiosta julkaisu on esteettisesti miellyttävä ja paperi sallii runsaasti vapautta erilaisten diagrammien ja grafiikan käyttöön niiden säilyessä helppolukuisina. Vuosien 2015 ja 2016 referenssijulkaisujen käytön jälkeen yritys on valinnut Cocoon Silkin käytettäväksi myös vuonna 2017 painettavassa vuoden 2016 julkaisussaan.

Cocoon Silk on 100 % kierrätyspaperi - viiden tähden tuote Antalis Green Star -järjestelmässä, joka luokittelussaan huomioi kuidun alkuperän ja valmistusprosessin. Järjestelmä antaa luokittelussaan jokaiselle paperituotteelle nollasta viiteen tähteä sen ympäristöominaisuuksien mukaan.

Antaliksen kuuden paperikonsultin tiimi on tehnyt valikoimaa tunnetuksi viestintätoimistoille, graafisille suunnittelijoille sekä yrityksille. “Antaliksen tiimi on kehittänyt ennennäkemättömän asiantuntijuuden yleisesti graafisiin ja designpapereihin, mutta erityisesti ympäristöystävällisiin papereihin liittyen. Asiantuntevat paperikonsultit opastivat hienosti meitä löytämään paperin, joka täytti vaatimuksemme,” Dominique Duby korosti.

paperman