Ympäristö

Clarins

 

Clarins valitsi Antaliksen kierrätyspaperin ´'vastuulliselle kauneudelle’

Antalis on aina jakanut samat arvot Clarins'n kanssa maapallomme kunnioittamisessa ja suojelemisessa. Siksi onkin luonnollista, että Clarins on jälleen valinnut Antaliksen paperin, Cocoonin, lehdistöpakettiin, joka annettiin tänä kesänä ikääntymistä estävän hoidon uuden version, Double Serumin, lanseerauksen yhteydessä.

Lehdistölle jaettu lanseerauspaketti oli suunniteltu silkkimäiselle Cocoon Silk -kierrätyspaperille, joka on FSC®-sertifioitu ja valmistettu 100% kierrätyskuiduista. Ympäristöystävällisyytensä lisäksi Cocoon Silkin erittäin sileä pinta ja ainutlaatuinen valkoisuus takaavat poikkeuksellisen pinnan. Tämä täydellinen yhdistelmä ympäristövastuullisuutta ja laadukkuutta viehätti myös Clarins'ia.                                                     

Luisa Réhault, Clarins'n taiteellisen osaston tuotantovastaava, selitti asiaa näin: “CSR on osa Clarins'n DNA:ta ja siksi valitsemme aina Antaliksen kierrätyspapereita, joilla on meille tärkeät vahvat ympäristökriteerit eikä meidän silti tarvitse tehdä kompromissia laadun suhteen” ja jatkoi: “Cocoon Silkin luonnollinen pinta edustaa erinomaisesti Clarins'n autenttista henkeä ja siksi olemme päätyneet kyseiseen kierrätyspaperiin”.

Paperin valintansa kautta Clarins painottaa "vastuullisen kauneuden" aatettaan, joka on olennainen brändille. Yrityksen iskulause, “Tee enemmän, tee paremmin ja nauti tällaisesta tekemisestä”, havainnollistuu siinä, että Clarins on omistautunut luomaan tehokkaita tuotteita käyttämällä parhaita ainesosia - luonnonvaroja samalla suojellen.

Ympäristövastuullisuus on myös osa Antaliksen liiketoimintamallin ydintä. Tämän vuoksi Antalis onkin ihanteellinen yhteistyökumppani ranskalaiselle kauneusbrändille. Stéphane Courtot, President of Antalis France & Director General of Antalis Western Europe, kommentoi: “Olemme iloisia saadessamme jatkaa yhteistyötä Clarins'n kanssa, sillä jaamme samat tiukat vaatimukset laadun suhteen ja halussa olla innovatiivinen vastuullisella tavalla”.

Tästä todisteena Antalis on - monien muiden ympäristöystävällisten hankkeiden lisäksi - kehittänyt Gren Star System -järjestelmän, joka sisältää tiedot kuidun alkuperästä ja valmistusprosessista antaen kullekin paperituotteelle 0-5 tähteä sen ympäristöominaisuuksien mukaan (tämän luokituksen mukaan Cocoon Silkillä on parhaat 5 tähteä). Tämä järjestelmä antaa Antaliksen asiakkaille mahdollisuuden helposti yhdistää paperin käytön yrityksensä CSR-politiikkaan budjettirajoitteita kunnioittaen.

Lisätietoa Antaliksen CSR-sitoutumisesta saat tästä linkistä

Clarins

paperman