Ympäristö

testimonials-259x194.png

Referenssejä 

Lue asiakkaidemme CSR-strategioista
ja ympäristöteoista

 

 

 

 •  

  "Ett vildare liv", Ruotsin WWF:n vuoden 2018 Panda Book -palkinnon saanut kirja, on painettu Cocoon-paperille. Cocoon on Antaliksen valikoimaan kuuluva 100 % kierrätetty paperi ja Antalis on ollut luova yhteistyökumppani tässä projektissa alusta saakka. Luonto-äidin järjestämät upeat esitykset ovat mahdollistaneet kirjalle vuoden 2018 Panda Book -palkinnon. Tämä Ruotsin WWF:n (World Wide Fund for nature) myöntämä erityinen palkinto juhlistaa vuosittain parhaita luontokuvia pyrkien löytämään yksilöitä, jotka omalla merkittävällä panoksellaan edistävät luonnon suojelemista maapallollamme.

   

  Lue lisää
 •  

  Antalis on aina jakanut samat arvot Clarins'n kanssa maapallomme kunnioittamisessa ja suojelemisessa. Siksi onkin luonnollista, että Clarins on jälleen valinnut Antaliksen paperin, Cocoonin, lehdistöpakettiin, joka annettiin tänä kesänä ikääntymistä estävän hoidon uuden version, Double Serumin, lanseerauksen yhteydessä.

  Lue lisää
 •  

  Danone vahvistaa Antaliksen kierrätyspaperivalintansa referenssijulkaisuunsa. “Cocoon Silk -kierrätyspaperi täyttää sekä esteettiset että ympäristölliset tavoitteemme. Sen painojälki on erinomainen ja silti sen ympäristövaikutukst pysyvät erittäin alhaisina”.

  Dominique Duby, IFRS Director of standards, Danone

  Lue lisää
 •  

  “Cocoon on erittäin miellyttävän tuntuinen ja se antaa myös rahalle hyvää vastinetta. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään sen positiivisiin ja CSR-strategiamme linjan mukaisiin ympäristövaikutuksiin...”

  Ariane Ramboer, yritysviestinnästä ja CSR-raportoinnista vastaava, RATP

  Lue lisää
 •  

  ”Kunnioitamme suuresti kaikkia luonnonvaroja, paperi mukaan lukien. Sen käyttö on aina harkittua minimoidaksemme riskiä painattaa painotuotteita enemmän kuin tarvitsemme ja jatkamalla paperinkeräystä kierrätystä varten”.

  Luulea Lääne, Communication Director, Tallink Estonia

  Lue lisää
paperman