Ympäristö

Antalis  Green Connection

Antaliksen tavoitteena on toimia paperialalla kiistattomana ympäristöasioiden johtajana asettamalla omat selkeät ympäristöstandardit.
Antalis konsernina on aina työskennellyt tiiviisti materiaalitoimittajien, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
Näin on saatu yhdistettyä innovointi, lisäarvo ja ympäristöasioiden laadukkuus mm. tukemalla kestävää kehitystä Antalis-yritysten kautta
ympäristöesitteiden ja -tapahtumien muodossa.

Varmistaakseen, että viesti välittyy yhtenäisenä ja jäsenneltynä eri aktiviteettien kautta, Antalis on luonut vihreydelle konserninlaajuisen kattojärjestelmän eli  ”Antalis Green Connectionin”. Ympäristöaktiviteetteihin liittyvässä viestinnässä tullaan käyttämään
yhdistävää ja heti tunnistettavaa vihreää ”Antalis Green Connection” –logoa.

 • Antalis  Green star system

  Antalis Green System on järjestelmä, joka perustuu yleisesti tunnettuun tapaan luokitella palveluita ja tuotteita. Järjestelmässä tiedot kuidun alkuperästä ja valmistusprosessista ovat edelleen keskeisessä asemassa. Kukin paperituote saa nollasta viiteen tähteä ympäristöominaisuuksiensa mukaisesti.

  Green Star -valikoimme näet tästä linkistä.

  Lue lisää
 • FSC® ja PEFC-sertifioinnit

  Keskitymme pitämään valikoimassamme ympäristöystävällisiä tuotteita ja työskentelemme aktiivisesti toimittajien kanssa selvittäen ympäristövaikutuksia koko toimitusketjussa. Antalis on ensimmäinen tukkukauppa, jolla on FSC®- ja PEFC-ryhmäsertifikaatti varmistamassa jäljitettävyyden ja läpi-näkyvyyden koko toimitusketjussa. Tarkistuksia tehdään logistiikassa, informaatiojärjestelmässä, markkinoinnissa ja myyntiprosessissa. Kaikilla sertifioiduilla Antalis-yrityksillä on samat ympäristö-vaatimukset.

  Tällä hetkellä 36 Antalis-yritystä ympäri maailman kuuluu tämän ohjelman piiriin.

   

  Lue lisää