Green connection

Antalis  Green Connection

Antaliksen tavoitteena on toimia paperialalla kiistattomana ympäristöasioiden johtajana asettamalla omat selkeät ympäristöstandardit. Antalis konsernina on aina työskennellyt tiiviisti materiaalitoimittajien, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Näin on saatu yhdistettyä innovointi, lisäarvo ja ympäristöasioiden laadukkuus mm. tukemalla kestävää kehitystä Antalis-yritysten kautta ympäristöesitteiden ja -tapahtumien muodossa.

Varmistaakseen, että viesti välittyy yhtenäisenä ja jäsenneltynä eri aktiviteettien kautta, Antalis on luonut vihreydelle konserninlaajuisen kattojärjestelmän eli  ”Antalis Green Connectionin”. Ympäristöaktiviteetteihin liittyvässä viestinnässä tullaan käyttämään yhdistävää ja heti tunnistettavaa vihreää ”Antalis Green Connection” –logoa.

 • Antalis  Green star system

  Antalis Green System on järjestelmä, joka perustuu yleisesti tunnettuun tapaan luokitella palveluita ja tuotteita. Järjestelmässä tiedot kuidun alkuperästä ja valmistusprosessista ovat edelleen keskeisessä asemassa. Kukin paperituote saa nollasta viiteen tähteä ympäristöominaisuuksiensa mukaisesti.

  Lue lisää
 • Did you know?

  Miksi paperiteollisuus on yksi ympäristövastuullisimmista teollisuudenaloista? Haluatko tietää lisää?
  Just ask Antalis.

  Lue lisää
 • Ympäristölaskuri 

  Tämä laskurin avulla näet, kuinka paljon säästät ympäristöä kierrätyspaperilla verrattuna standardiin neitsytkuidusta valmistettuun paperiin. Laskelmien tulokset voit ladata yksilöllisiksi HD pdf -tiedostoiksi ja hyödyntää niitä painetussa viestinnässäsi.

  Tästä linkistä pääset ympäristölaskuriin.

   

paperman