Käyttökohteet suurkuvatulostus

POS-and-POP-Materials_ContentPage_259x194.jpg

POS  - POP

Myyntipisteet (POS = point-of-sale) tai ostopisteet (POP = point-of-purchase) ovat myynninedistämisen erityismuotoja, jotka käytetään erityisesti myymälöissä. Niiden avulla saat vedettyä asiakkaasi huomion uuteen tuotteeseesi, juhlistettua jotain tilaisuutta tai korostettua kausituotteita.

Pidä mielessä:

  •  Sisätilojen kyltit ja myyntipisteiden telineet ovat tehokas tapa tuoda esiin tiettyä brändiä tai tuotetta, joten materiaalin valintaan kannattaa käyttää aikaa. Kampanjan onnistuminen voi olla kiinni oikeasta materiaalivalinnasta.
  •  Muovit kestävät kauemmin ja niitä voidaan käyttää useamman kerran. Aaltopahvit ja mainospahvit ovat kustannustehokkain tapa valmistaa myymäläkylttejä lyhyempiaikaiseen käyttöön. Painatuksen jälkeisellä laminoinnilla voi pidentää näidenkin elinaikaa.
  •  Ota huomioon kylttien ja tellineiden käyttötarkoitus. Vapaasti seisovilta telineiltä vaaditaan kestävyyttä ja jäykkyyttä. Jos kyltti/teline kiinnitetään seinään tms., huomioi jo aikaisessa vaiheessa kuinka tämä tullaan hoitamaan. Kiinnitys saattaa vaikuttaa designiisi, erityisesti jos porataan reikiä, jotka voivat osua tärkeään kohtaan kuvassa tai tekstissä.
  •  Huomioi paino, joka tulee myyntitelineeseen kohdistumaan.
  •  Hyllypuhujien täytyy olla joustavia ja kestäviä, jotta ne kestävät käyttöä, johon ne on suunniteltukin.
  •  Huomioi painatusmenetelmä, sillä eri materiaalit on suunniteltu eri painatusmenetelmille (seripainatus, suurkuvatulostus, digipainatus, offset).
  • Suositeltavat tuotteet: Lightboard ECO, Kapa, Korsnäs White, Antacote Lite, Invercote Creato, Invercote Duo, Excellent, PriPlak

Lightboard ECO

100 % kierrätettävä kaksipuoleinen valkoinen kevytlevy seri- ja UV-tulostukseen. Se soveltuu kaikenlaisiin sovelluksiin myymälämainonnassa, näyttelyissä ja somistuksessa – myös huonekaluiksi. Erinomaiset tulostus- ja leikkausominaisuudet. B2-paloluokitus.

Lue lisää

Kapa 

Kartonkipintainen kevytlevy polyuretaaniytimellä.

Korsnäs White

Valkoinen voimakartonki, jonka etupuoli on korkeasti päällystetty ja tausta kevyesti päällystetty. Erinomaiset lujuusominaisuudet.

Antacote Lite

Kierrätettävä ja biohajoava mainoskartonki myymälämainontaan. Pysyy suorana. Seri- ja UV-inkjet-tulostukseen.

Invercote Creato

Huippulaadukas matta täyssellukartonki, joka on molemmin puolin kaksi kertaa päällystetty. Korkealaatuinen pinta mahdollistaa tarvittaessa myös kiiltävän painopinnan. UV-tulostukseen. 

Lue lisää

Invercote Duo

Huippulaatuinen laminoitu täyssellukartonki, joka mahdollistaa erinomaiset tulostus-, leikkaus- ja nuuttausominaisuudet. Käyttökohteina mobilet, ständit, somisteet, myymälämainonta ja tuotepakkaukset. UV-, seri- ja flexopainatukseen.

Lue lisää

Excellent 

Vahvasti päällystetty puolimatta mainoskartonki. Puhtaaksileikattu, molemmilta puoliltaan samanlainen. Käyttökohteina mobilet, somisteet, myymälämainonta ja tuotepakkaukset. UV-, seri- ja flexopainatukseen.

PriPlak 

Korkealaatuinen PP-muovi, joka soveltuu erinomaisesti pakkauksiin, viestintään ja tuotemainontaan, myös ulkomainontaan ja valomainoksiin. 

Lue lisää

Your search did not match any document