Torstaina 24.6. suljemme poikkeuksellisesti jo klo14.00 ja perjantaina 25.6. olemme suljettuna. Sähköisen kauppamme kautta voit tehdä tilauksia 24/7. Hyvää Juhannusta!

Sign-and-Display-Manufacturer_ProfilePage_185x114.jpg

Suurkuvatulostus 

Suurkuvatulostuksessa on huomioitava soveltuvuus ulko- tai sisäkäyttöön, paloturvallisuus, jätteiden hävitettävyys sekä ennen kaikkea materiaalin soveltuvuus eri tulostustekniikoihin ja haluttuun käyttökohteeseen. Antaliksesta löytyy asiantuntemusta ja kattava laite- ja materiaalivalikoima. Kysy lisää!

Teippaus 

Suurkuvatarrat Lue lisää

Levyt 

Levyt Lue lisää

Muut materiaalit

Suuurkuvamateriaalit Lue lisää

laitteet 

Laitteet Lue lisää

 profile centre

 
  ICC_logo_1198x89-crop182x131.jpg  
 

ICC Profile Centrestä löydät helposti oikean profiilin tietyn laitevalmistajan, laitemallin, värityypin, asetusten ja alustan mukaan. 

Lataa tästä ICC Profile Centren -käyttöopas.

 

Lue lisää

Suurkuvatulosteiden 
käyttökohteet

 
  VisualCom_220x159.jpg  
 

Suurkuvatulosteissa oikean materiaalin valintaa on tärkeää, sillä valinnalla voidaan vaikuttaa käyttökohteeseen ja vaikutelmaan, joka katsojalle syntyy. Myyntipisteet, kyltit ja valokaapit ovat tärkeä osa brändien ja tuotteiden markkinointia. Onnistuneella viestillä, ilmeellä ja materiaalivalinnalla vaikutetaan ostajan mielikuvaan ja ostokäyttäytymiseen. Messut puolestaan toimivat näyteikkunana, jossa esittelet tuotteitasi ja palveluitasi nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille - seinissä, lattioissa, kylteissä, telineissä, roll-upeissa jne. Ulkomainonta on erittäin visuaalinen ja huomioita herättävä väline suurelle joukolle viestittäessä. Lue lisää käyttökohteista ja lyö oma persoonallinen leimasi ympäristöösi!

Lue lisää

Antalis  on Facebook

Hinnasto  

visuel

Laaja tuotevalikoimamme löytyy myös painetusta hinnastostamme.

Lue lisää

COALA  

visuel

Coala-materiaaleja suurkuviin

Coala-valikoima 2020

COALA  SYSTEMS

visuel

Näyttelytelineitä ja -ratkaisuja

Coala Systems -esite

VALINTAOPAS  

Valintaopas papereille ja suurkuvamateriaaleille

Materiaalien valintaopas

Digivalikoima / Dry Toner

 Profile Centre

paperman