Näytepalvelumme on suljettuna 20.7.-21.8. välisenä aikana. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää kesää!

Designer_ProfilePage_185x114.jpg

Suunnittelija 

Antaliksen laajaan valikoimaan kuuluu erilaisia materiaaleja erilaisiin tarpeisiisi: inspiroivat ja korkealaatuiset paperit offsetpainatukseen sekä monipuolinen valikoima materiaaleja digitaaliseen tuotantoon ja suurkuvatulostukseen. Lisäksi saat meiltä painettuja ja painamattomia näytteitä sekä tarvittaessa rakennemallin päätöstäsi helpottamaan. Tervetuloa hakemaan ideoita myös PaperiStudiostamme!

Uusia designpapereita

 
  Arjowiggins  
 

Arjowiggins on uudistanut designpapereiden valikoimaansa vuosille 2018-2021. Valikoimaan on tullut jopa 60 uutta väriä.

Curious Collection Alchemy on täysin uusi paperisarja. Uusia värejä on tullut seuraaviin sarjoihin: Conqueror, Curious Collection Metallics, Keaykolour ja Pop'Set.

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

Pop'Set - 32 eri väriä

Pop'Set

Pop'Set on uusi värillisten designpapereiden sarja. Tutustu sen intensiivisiin ja pastellisävyihin, neliöpainot 80-400 g/m2. Kirjekuoria saatavana 13 eri sävyssä.

Lue lisää

Coala 
Magnetics

 
  Coala_Magnetics_119x89.jpg  
 

Coala Magnetics on tulostettava, nopeasti asennettava ja helposti siirreltävä tuote. Ihanteellinen kausiluonteiseen ja huomiota herättävään viestintään julkisissa tiloissa!

Lue lisää

Designpapereita 
digikoossa

 
  AW designpapereita digikoossa  
 

Antaliksella on nyt tarjottavana laajin valikoima designpapereita digitaaliseen painatukseen - myös pienemmissä erissä! Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi.

 

Lue lisää

Terreus 

Terreus-yleiskuva119x80.jpg

Terreus on tyylikäs kotimainen paperi, jossa on arvokas käsintehdyn tuntu. Hohtava Terreus Crystal saatavana myös digikoossa.

Lue lisää
creative-power-144x119.jpg

CREATIVE POWER: PAPERIN VALINTA ON LUOVA TEKO!

Antalis on luonut Creative Power –konseptin. Tämän konseptin kautta Antalis tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman designpapereita: erilaisia värejä, pintoja ja tehokeinoja. Tutustu myös palveluihimme!

Lue lisää

Näytepalvelu 

 
  dummypalvelu-web.jpg  
 

Antaliksen näytepalvelusta saat painamattomia arkkinäytteitä meillä myynnissä olevista tuotteista. A4-arkki auttaa näkemään tuotteen valkoisuuden asteen, värisävyn, kiillon ja opasiteetin eli läpinäkymättömyyden. Konkreettisen hypistelyn kautta saat hyvän tuntuman materiaalin pinnan rakenteesta, sen sileydestä/karheudesta, ryhdikkyydestä ja jäykkyyestä jne. Paperin tuntu on asia, jonka saa selville vain koskettamalla. Itse nähtynä ja kokeilemalla saat parhaiten varmuuden siitä, sopiiko kyseinen tuote tukemaan viestiäsi.

Paperikonsulttimme 

 
  Papperskonsulent_101x73.png  
 

Paperikonsulttimme auttavat mielellään ideoinnissa eri materiaalien hyödyntämisessä. Esittelemällä laajaa ja monipuolista valikoimaamme ja sille tehtyjä töitä he pystyvät jakamaan tietoa ja antamaan ideoita, joita voi hyödyntää omassa luovassa työssään. Tarvittaessa paperikonsulttimme valmentavat asiakkaitamme papereiden ihmeelliseen maailmaan.

Digitaaliseen painamiseen soveltuvat tuotteet

 
  d2b_101x73.png  
 

Digitaalinen painaminen ja tulostaminen ovat lisääntyneet ja kehitys jatkuu samaan suuntaan. Digitaaliseen painamiseen käytetyt laitteet ovat kehittyneet ja niihin soveltuvilta materiaaleilta vaaditaan tiettyjä ominaisuuksia. Meillä on runsas valikoima digitaaliseen painamiseen ja tulostamiseen soveltuvia materiaaleja. 

Tuotekoodi

Antalis  on Facebook

Hinnasto  

visuel

Laaja tuotevalikoimamme löytyy myös hinnastostamme.

VALINTAOPAS  

Valintaopas papereille ja suurkuvamateriaaleille

Materiaalien valintaopas

Digivalikoima / Dry Toner