Commercial-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Kirjapaino 

Antaliksen valikoimassa on runsaasti offset- ja digipainatukseen soveltuvia tuotteita - myös ympäristönäkökohdat huomioiden. Näytteet ja rakennemallit helpottavat työtäsi, digipapereihin meiltä löytyy jopa oma d2b-työkalunsa. Asiantunteva henkilöstömme auttaa mielellään sinua materiaalivalinnoissa. Logistiikkapalveluillakin voimme tukea yrityksesi kannattavuutta.

Future Focus Game

 
  Future Focus Game  
 

 

Osallistu 2.9.- 11.12.2020 välisenä aikana Antaliksen järjestämään Future Focus Game -kampanjaamme ja kerää yrityksellesi pisteitä. Pisteillä mahdollisuus palkintoihin!

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

Lue lisää

MetsäBoardin 
kartongit

Metsaboard

MetsäBoardin kevyet kartongit soveltuvat mm. myymälä-mainontaan, graafisiin painotöihin ja pakkauksiin. Markkinoiden johtavat kartongit kaikkiin brändien pakkaustarpeisiin.

Lue lisää

Pop'Set - 32 eri väriä

Pop'Set

Pop'Set on uusi värillisten designpapereiden sarja. Tutustu sen intensiivisiin ja pastellisävyihin, neliöpainot 80-400 g/m2. Kirjekuoria saatavana 13 eri sävyssä.

Lue lisää

Designpapereita 
digikoossa

AWDigital_119x89.jpg

Antaliksella on nyt tarjottavana laajin valikoima designpapereita digitaaliseen painatukseen. Rajoitettu määrä näyttäviä näytekirjoja dry toner - ja HP Indigo -tekniikoihin!

Lue lisää

Terreus 

Terreus-yleiskuva119x80.jpg

Terreus on tyylikäs kotimainen paperi, jossa on arvokas käsintehdyn tuntu. Joutsenmerkki-tuote.

Lue lisää
creative-power-144x119.jpg

CREATIVE POWER: PAPERIN VALINTA ON LUOVA TEKO!

Antalis on luonut Creative Power –konseptin. Tämän konseptin kautta Antalis tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman designpapereita: erilaisia värejä, pintoja ja tehokeinoja. Tutustu myös palveluihimme!

Lue lisää
creative-power-144x119.jpg

CREATIVE POWER: PAPERIN VALINTA ON LUOVA TEKO!

Antalis on luonut Creative Power –konseptin. Tämän konseptin kautta Antalis tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman designpapereita: erilaisia värejä, pintoja ja tehokeinoja. Tutustu myös palveluihimme!

Lue lisää

xeroxin papereita kirjapainoille

 
  xerox_products_220x159.jpg  
 

Xerox Digital –painoihin ja muihin värijauhetta käyttäviin painotekniikoihin

Xerox® Media and Technology Center on testannut ja hyväksynyt Xerox®-tavaramerkillä varustetut digitaaliset paperit ja painomateriaalit soveltumaan painokoneisiisi. Saat parhaan painojäljen, ajettavuuden ja tuottavuuden käyttöösi Xerox® Digital –painoissa ja muissa värijauhetta käyttävissä painotekniikoissa. Investointisi digitaalisen teknologian laitteisiin tuottavat tulosta, sillä näille valikoimille saat 100 % tyytyväisyystakuun.

 

Xerox® Soveltuvuuslista (RML's) Soveltuvuuslista (RML's)

Tästä kikkaamalla löydät listan Xeroxin papereista ja digitaalisista materiaaleista sekä niiden soveltuvuustakuusta Xerox®-laitteisiin.

 

Digitaaliseen painamiseen soveltuvat tuotteet

 
  d2b_101x73.png  
 

Digitaaliseen painamiseen soveltuvat tuotteet

Digitaalinen painaminen ja tulostaminen ovat lisääntyneet ja kehitys jatkuu samaan suuntaan. Digitaaliseen painamiseen käytetyt laitteet ovat kehittyneet ja niihin soveltuvilta materiaaleilta vaaditaan tiettyjä ominaisuuksia. Meillä on runsas valikoima digitaaliseen painamiseen ja tulostamiseen soveltuvia materiaaleja. Antaliksen d2b-näytekansio sisältää näitä näytteitä jaoteltuina eri digitaalisten painotekniikoiden mukaan.

Lue lisää
Tuotekoodi

Picto_BasketN

Hinnasto  

visuel

Laaja tuotevalikoimamme löytyy myös hinnastostamme.

VALINTAOPAS  

Valintaopas papereille ja suurkuvamateriaaleille

Materiaalien valintaopas

Digivalikoima / Dry Toner

paperman