Palvelut

About_US-Our_Partnership_259x194.jpg

Verkostoituminen 

Autamme sinua omien liiketoimintasuhteittesi kehittämisessä.

Kun sinä olet tyytyväinen, mekin olemme. Meillä on yhteinen tavoite ja myös keinoja kehittää liiketoimintaamme. Järjestämme tilaisuuksia, joissa kerromme alan viimeisimmistä tapahtumista ja trendeistä, ympäristöasioista, esittelemme uusia tuotteita ja työkaluja jne. Näissä tilaisuuksissa saat työtäsi helpottavaa informaatiota ja tapaat omia asiakkaitasi ja kollegoitasi.

 • Tilaisuudet 

  Osallistu tilaisuuksiimme, joissa saat tietoa ja tapaat omia asiakkaitasi ja kolleegoitasi. Asiakastilaisuuksissamme osallistujamäärä voi olla 15-1500 henkilöä – tilaisuuden luonteesta ja pitopaikasta riippuen.  Suurimpiin tilaisuuksiimme pyrimme saamaan koolle koko graafisen alan ympäri Suomea. Tilaisuutemme keskittyvät aina informaation jakamiseen, mutta samalla pääset tapaamaan myös omia asiakkaitasi ja kollegoitasi. Kokonaisuudessaan mainio tapa tavata asian ja viihteen puitteissa!
  Olemme mukana myös alamme messuilla.

 • Räätälöidyt seminaarit

  Räätälöityjä seminaareja järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ne voivat keskittyä tiettyyn teemaan esim. erilaiset paperi- tai kartonkilaadut, kirjekuoret, ympäristöasiat, suurkuvatulostamisen mahdollisuudet tai pakkausratkaisut. Seminaarin kesto voi vaihdella parista tunnista koko päivään tarpeidenne mukaan. Voimme siis koota tietoa ja valmentaa henkilöstöänne niihin asioihin, joista yrityksenne on juuri nyt kiinnostunut. Näitä tilaisuuksia voidaan järjestää meidän tiloissamme tai asiakkaan omissa tiloissa.

 • Myyntikilpailut ja yhteiset markkinointiaktiviteetit

  Autamme sinua omien liiketoimintasuhteittesi kehittämisessä. Keskustele kanssamme, jos haluat järjestää omalle myyntihenkilöstöllesi tilaisuuden tai kilpailun, jossa myydään meidän tuotteitamme. Etsitään keinot, jolla saamme sinun liiketoimintaasi kehitettyä.

paperman