Tuotevalikoima ja näytteet

Range-and-Choice_ContentPage_259x194.jpg

Tuotevalikoima  ja näytteet

Sinulta odotetaan nopeaa ja asiantuntevaa palvelua pystyäksesi palvelemaan omaa asiakastasi parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakas haluaa sopivimman tuotteen painotuotteeseensa -ehkä jotain uutta ja erilaista, ehkä ympäristökriteerit ovatkin ne määräävät tekijät. Näyte tai dummy voivat olla ratkaisevia päätöksenteossa. Tarjoamme käyttöösi tietoa, ideoita ja konkreettisia malleja, jotta pystyt palvelemaan asiakastasi mahdollisimman tehokkaasti.

 • Konsultointi 

  Antaliksen näytepalvelu on oikea aarreaitta, sillä sieltä saat hyviä ehdotuksia omiin töihisi soveltuvista tuotteista. Ehdotukset konkretisoituvat näytearkeiksi ja rakennemalleiksi, jolloin hahmotat valmiin työsi paremmin ja materiaalin valintasi helpottuu huomattavasti.

  Myös paperikonsulttimme auttavat mielellään ideoinnissa eri materiaalien hyödyntämisestä. Esittelemällä laajaa ja monipuolista valikoimaamme ja sille tehtyjä töitä he pystyvät jakamaan tietoa ja antamaan ideoita, jota mm. suunnittelijat voivat hyödyntää omassa luovassa työssään. Tarvittaessa paperikonsulttimme valmentavat asiakkaitamme papereiden ihmeelliseen maailmaan. Ympäristöasiat ovat nousseet meidänkin alallamme yhä tärkeämmäksi asiaksi.

  Ympäristöasiantuntijamme opastaa ympäristösertifikaattien ja -symbolien viidakossa ja kertoo mahdollisuuksistasi edesauttaa ilmastonsuojelua omalla toiminnallasi. 
   

 • Tuoteluettelo ja hinnasto

  Antaliksen hinnasto toimii samalla tuoteluettelona. Tuotteista löytyy oleellisimmat tiedot: lyhyt tuotekuvaus, tuotteen ympäristösertifikaatit, grammapainot, arkkikoot ja kuitusuunnat, pakkauskoot, tuotekoodit ja hinnat. Sen lisäksi hinnastosta käy selville, onko tuote tilattavissa suoraan varastostamme, Ruotsin keskusvarastosta 1-3 työpäivässä vai tilaammeko sen tehtaalta, jolloin toimitusaika on 1-4 viikkoa tuotteesta riippuen. Tuorein hinnasto löytyy nettisivuiltamme. Sen lisäksi painamme hinnastoja ja tarvittaessa annamme sen myös levykkeellä asiakkaallemme. 

  Joskus voit olla kiinnostunut tuotteesta, jota ei hinnastostamme löydy. Tällaisia kiinnostuksen kohteita saattaisivat olla tehtaille tehtävät erikoistilaukset kuten esim. valikoimamme ulkopuolella olevat kirjekuoret, erikoiskoossa olevat paperit ja kirjelomakepaperit omalla vesileimalla.

   

 • Näytepalvelu 

  Antaliksen näytepalvelusta saat painamattomia arkkinäytteitä meillä myynnissä olevista tuotteista. A4-arkki auttaa näkemään tuotteen valkoisuuden asteen, värisävyn, kiillon ja opasiteetin eli läpinäkymättömyyden. Konkreettisen hypistelyn kautta saat hyvän tuntuman materiaalin pinnan rakenteesta, sen sileydestä/karheudesta, ryhdikkyydestä, jäykkyydestä jne. Paperin tuntu on asia, jonka saa selville vain koskettamalla. Itse nähtynä ja kokeilemalla saat parhaiten varmuuden siitä, sopiiko kyseinen tuote tukemaan viestiäsi. Näytearkkeja voit saada käyttöösi myös A3-koossa.

  Näytetilaukset: Näyte- ja dummytilaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen naytepalvelu@antalis.com. Toimitamme ne tilausjärjestyksessä. Ennen klo 11 saapuneet tilaukset pyritään postittamaan samana päivänä, posti lähtee klo 15.30. Poikkeavista toimitusajoista on sovittava erikseen.

  Ohessa linkki uusimpaan näytepalveluhinnastoomme: Näytepalveluhinnasto

 • Dummypalvelu 

  Joskus on vaikea hahmottaa, miltä oma työ näyttää valmiina. Valmis rakennemalli eli dummy voidaan tehdä haluamaasi kokoon sillä sivumäärällä kuin mitä työhösi tulee. Näin pystyt näkemään lopullisen työsi paksuuden ja arvioimaan sen painon mahdollista postitusta varten. Jos käytät läppäkansia tai erikoisia taittoja, nekin voidaan tehdä valmiiksi. Sidonnassa meillä on mahdollisuuksia käyttää liima-, stifti- ja wiresidontaa. Dummyn tekeminen on työlästä, mutta on parempi tutkia mahdollisimman lähelle suunniteltua painotuotetta muistuttava malli ennen painatusta kuin pettyä suuren painatuksen valmistuttua.

  Dummytilaukset: Näyte- ja dummytilaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen naytepalvelu@antalis.com. Toimitamme ne tilausjärjestyksessä. Ennen klo 11 saapuneet tilaukset pyritään postittamaan samana päivänä, posti lähtee klo 15.30. Poikkeavista toimitusajoista on sovittava erikseen.

  Ohessa linkki uusimpaan näytepalveluhinnastoomme: Näytepalveluhinnasto

   

 • Painetut näytteet

  Painetut näytteet antavat hyviä ideoita siitä, miltä omakin työsi voisi näyttää. Tehtailta tulevat tuote-esitteet ovat hyviä, sillä ne sisältävät painetun näytteen lisäksi tietoa kyseisistä tuotteista. Näyteviuhkat (swatchit) ovat erinomaisia työkaluja, kun halutaan verrata eri materiaaleja tai värisävyjä keskenään. Yleisimmistä tuotteista löytyy myös tekniset tuotesivut, jotka toimivat tuotetietojen jakamisen lisäksi myös painonäytteinä.

   

 • Valintaoppaat 

  Materiaalien valintaoppaaseen on "pikaopas", josta näet papereiden ja suurkuvamateriaalien valikoimamme. Oppaasta löytyy myös erikseen digivalikoimamme. Molemmissa on luokiteltu erikseen ympäristösertifikaatit, soveltuvuudet painatuksiin ja jälkikäsittelyihin ym. Katso valikoimamme oheisista linkeistä:

  Materiaalien valintaopas

  Digimateriaalien valintaopas

   

 • Näytekirjasarja 

  Antaliksen näytekirjasarja on massiivinen kokoelma tietoa ja inspiraatiota. Tuotteet on jaoteltu laaduittain eri kansioihin. Jokaisesta tuotteesta on tehty A5-kokoiset painetut näytteet teknisine tietoineen ja kaikissa grammapainossa painamattomat näytteet. Vertailukuvat auttavat vertaamaan painojälkeä kyseisen kansion sisällä oleviin tuotteisiin, mutta myös muiden kansioiden kesken. Näin voi verrata esim. päällystettyjä papereita keskenään tai suhteessa päällystämättömään paperiin. Tässä kokoelmassa on myös mallit jokaisesta sävystä ja väristä.

 • Showroom 

  Antaliksen näyttelytilat eli Showroomit ovat todellisia inspiraation lähteitä. 

  Papers Showroomiin on kerätty yhteen kaikenlaisia painettuja näytteitä, joita voit tulla rauhassa tutkimaan. Mikä onkaan parempi tapa saada ideoita kuin tutkia valmiita painotöitä, joissa on hyödynnetty kaikenlaisia paino- ja jälkikäsittelytekniikoita. Tule kollegasi kanssa tai ota vaikka asiakkaasi mukaan! Varaa aika yhteyshenkilöltäsi, jotta voimme varautua palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. 

  Miksi et pitäisi jopa omaa kokoustasi meillä? Samalla kun neuvottelet asiakkaasi kanssa hänen painotyöstään, voitte käydä hakemassa ideoita Papers Showroomin painetuista näytteistä, saat näytearkkeja nähtäväksi ja kokouksen aikana tarvittaessa jopa dummyn tutkittavaksi. Ehkä tutkitte Visual Com Showroomissa suurkuvaratkaisuja ja valmiiksi tulostettuja malleja tai Packaging Showroomissa erilaisia pakkausratkaisuja. Näin yhteinen päätöksentekonne nopeutuu huomattavasti ja saatte työt kätevästi eteenpäin. Varaa myös tähän omaan kokoukseesi aika yhteyshenkilöltäsi.