Pakkausratkaisut

Servicepackaging_generic_259x194.jpg

PAKKAUSRATKAISUT 

Antalis auttaa pakkaamisessa. Saat vakiotuotteiden ja palvelujen lisäksi erikoispalveluja. Pakkausasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tuotteillesi sopivan optimaalisen pakkausratkaisun. Antalis Packaging Design Center räätälöi erikoisimmat ratkaisut. Pakkauspalveluumme kuuluvat mm. vakiolaatikot ja painetut aaltopahvilaatikot, painetut pakkausteipit sekä painetut kartonkimukit. Tutustu Antaliksen pakkausratkaisuihin ja hyödynnä mahdollisuus yksilöllisiin painatuksiin!

Ota yhteyttä puh. 0201 800 201 / Risto Janhunen (risto.janhunen@antalis.com), Jari Heikkinen (jari.heikkinen@antalis.com) tai Juha Halminen (juha.halminen@antalis.com).

  • VAKIOLAATIKKOVALIKOIMA 

    Antaliksella on valikoimassaan runsaasti erilaisia pakkauslaatikoita. Vakiolaatikkovalikoima löytyy suoraan varastosta, mutta huomioi myös mahdollisuus painettuihin ja määrämittojesi mukaan tehtyihin aaltopahvilaatikoihin. Tutustu esitteeseen tästä linkistä ja kysy lisää!

  • PAINETUT PAKKAUSMATERIAALIT

    Voit tilata meiltä aaltopahvilaatikoita ja pakkausteippejä omalla painatuksellasi. Hyödynnä tämä mahdollisuus markkinoida tuotettasi ja yritystäsi.

  • Painetut kartonkimukit

    Antaliksella on valikoimassaan kertakäyttöastioita, joista mm. kartonkimukeja voidaan painattaa omilla yksilöllisillä painatuksilla. Yksikartonkimuki on päällystämätön 2,5 dl ja tuplakartonkimuki on päällystetty 2,5 dl muki. Tutustu esitteeseen tästä linkistä. Hyödynnä myös yksikartonkimukin asettelumallia ja tuplakartonkimukin asettelumallia. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!