Pakkausratkaisut

 • PAKKAUSRATKAISUT 

  Pakkausasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tuotteillesi sopivan optimaalisen pakkausratkaisun. Antalis Packaging Design Center räätälöi erikoisimmat ratkaisut. Pakkauspalveluumme kuuluvat mm. vakiolaatikot ja painetut aaltopahvilaatikot, painetut pakkausteipit sekä painetut kartonkimukit. Tutustu Antaliksen pakkausratkaisuihin ja hyödynnä mahdollisuus yksilöllisiin painatuksiin!


  Ota yhteyttä puh. 0201 800 201 / Risto Janhunen (risto.janhunen@antalis.com), Jari Heikkinen (jari.heikkinen@antalis.com) tai Juha Halminen (juha.halminen@antalis.com).

 • VAKIOLAATIKKOVALIKOIMA 

  Antaliksella on valikoimassaan runsaasti erilaisia pakkauslaatikoita. Vakiolaatikkovalikoima löytyy suoraan varastosta, mutta huomioi myös mahdollisuus painettuihin ja määrämittojesi mukaan tehtyihin aaltopahvilaatikoihin. Tutustu esitteeseen tästä linkistä ja kysy lisää!

 • PAINETUT AALTOPAHVILAATIKOT

  Voit tilata aaltopahvilaatikkoja omalla painatuksellasi. Hyödynnä tämä mahdollisuus mainostaa yritystäsi tai tuotettasi.

 • PAINETUT PAKKAUSTEIPIT

  Voit tilata pakkausteippejä omalla painatuksellasi. Hyödynnä tämä mahdollisuus mainostaa yritystäsi tai tuotettasi.

 • PAINETUT PAKKAUSPAPERIT

  Yhteistyökumppanimme kautta voimme järjestää Sinulle pakkauspapereita omalla painatuksellasi.

 • Painetut kartonkimukit

  Antaliksella on valikoimassaan kertakäyttöastioita, joista mm. kartonkimukeja voidaan painattaa omilla yksilöllisillä painatuksilla. Yksikartonkimuki on päällystämätön 2,5 dl ja tuplakartonkimuki on päällystetty 2,5 dl muki. Tutustu esitteeseen tästä linkistä. Hyödynnä myös yksikartonkimukin asettelumallia ja tuplakartonkimukin asettelumallia. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!