Käyttökohteet suurkuvatulosteet

Photo-and-Fine-Art_ContentPage_259x194.jpg

Taidejäljennökset 

Kankaalle painettujen taidejäljennösten ja akvarellia muistuttavien tulosteiden käyttö on lisääntynyt. Useimmiten aiheina käytetään tunnetun taidemaalarin töitä, koristekuviota tai viimeisimpiä lomakuvia.

Pidä mielessä

  •  Valikomassamme löytyy erilaisia canvas-materiaaleja liidunvalkeasta kermansävyyn. Ole tarkkana canvasia valitessasi, sillä taustan sävy vaikuttaa kuvasi värintoistoon ja värikylläisyyteen.
  •  Huomioi, että canvas-kuvasi asennetaan kehykseen. Valitse siksi tuote, joka on jäykkää, mutta sallii kankaan kiristämisen kehyksen ympärille.
  •  Huomioi kuvan odotettu elinaika. Huonompi laatu voi kelvata, mutta se on alttiimpi repeytymiselle, kun taas kalliimpi materiaali on usein joustavampaa. Canvasissa olevat kuplat voidaan usein korjata kostuttamatta aluetta taustalta ja kuivaamalla sitä hitaasti.
  •  Tarkista tekijänoikeudet
  • Suositeltavat tuotteet: Magiclee Torino 17M, Magiclee Verona 250 HD, Coala Canvas S, Coala Canvas W

Magiclee Torino 17M

Muovipuuvillaseoksesta valmistettu kangas mattapintaisena. Vesitiivis ja ikääntymistä kestävä (100 vuotta). Käyttökohteena valokuvatulosteet, taidetulosteet, karttatulosteet, bannerit jne. Ei murru.

Magiclee Verona
250 HD

Luonnollisen valkoinen 100 % puuvillasta valmistettu taidepaperi taulutulostukseen ja vaativille valokuville. 

Coala Canvas W

Mattapintainen poly/puuvillainen canvasmateriaali vesipohjaiseen inkjet-tulostamiseen. Erikoispinnoitteen ansiosta Coala Canvas kuivuu nopeasti ja mahdollistaa suurien värimäärien tulostamisen materiaalille. Pinnoite kestää roiskevettä. Ei murru.

Lue lisää

Coala Canvas S

Mattapintainen poly/puuvillainen canvasmateriaali solvent-, latex- ja UV-inkjet-tulostamiseen. Erikoispinnoitteen ansiosta Coala Canvas kuivuu nopeasti ja mahdollistaa suurien värimäärien tulostamisen materiaalille. Happovapaa materiaali pitkäaikaiseen käyttöön sisätilasomistuksissa. B1-paloluokitus. Ei murru.

Lue lisää
paperman