Käyttökohteet suurkuvatulosteet

wall-decoration_259x194px.png

Seinien  koristelu

Digitaalinen painaminen mahdollistaa uusia tapoja käyttää seinäpintaa hyväksi. Seinien koristelu onkin hieno tapa saada oma designisi seinälle. Uusi painomateriaalien valikoima mahdollistaa sen, että hotelleissa, ravintoloissa, toimistoissa ja kotona voidaan näppärästi seinien kuvitusta uusimalla luoda täysin uusi tunnelma. Tapettivuotaa tai seinätarraa hyödyntäen saat seinälle oman designin. Yhdistämällä seinä- ja lattiatarrojen käytön tehostat kampanjaa entisestään.

Pidä mielessä:

  •  Huomioi seinien koko ja tapetin paksuus.
  •  Huomioi valokuvan resoluutio, kun teet seinäkoristeluja. Resoluution madaltaminen voi tuottaa pikseleiltä näyttävän lopputuloksen.
  •  Mieti, haluatko sileän mattapintaisen vai kankaan tunnun seinälle. Vaihtoehtoja on monia.
  •  Seinän täytyy olla joko sooda- tai maalaripesty ennen materiaalin kiinnitystä.
  •  Sinun täytyy joskus tehdä valinta vinyylitapetin ja non-woven-paperin välillä esim. kun on voitava kuivata seinää kostealla luutulla.
  • Suositelteltavat tuotteet: Magiclee Mural Pro, Solvoprint Event Fleece, Coala Sticky Wall S, Coala Sticky Wall W, Coala Deco Wall W, Coala Wallcover Textile, Coala Supertack, Coala Walk & Wall

Magiclee Mural Pro

Märkäluja lateksipaperi, joka soveltuu erinomaisesti sisustamiseen ja tapettipaperiksi. Vinkki: liisteri laitetaan vuotaan.

Solvoprint 
Event Fleece

Sileä PVC-vapaa non-woven-tapetti semipermanent-tarraliimalla (30 dgr). Soveltuu seinäkoristeluun, messuseinäkkeisiin, lyhyisiin kampanjoihin ym.

Coala Sticky Wall S

PVC-vapaa non-woven-tapettipaperi semipermanent-tarraliimalla solvent-, latex- ja UV-tulostukseen. B1-paloluokitus.

Coala Sticky Wall W

PVC-vapaa non-woven-tapettipaperi semipermanent-tarraliimalla vesipohjaiseen tulostukseen. B1-paloluokitus.

Coala Deco Wall W

PVC-vapaa non-woven-tapetti vesipohjaiseen tulostukseen. Valmistettu polyesterin ja paperin sekoitteena, jolla on korkea mittapysyvyys ja hyvä irrotettavuus käytön jälkeen. Kiinnitetään tapetointiin tarkoitetuilla seinäliimoilla tai liistereillä. B1-paloluokitus.

Coala Wallcover Textile

Polyesterirunkoinen polymeeripäällystetty itseliimautuva sisustustektiilimateriaali solvent-, latex- ja UV-inkjet-tulostamiseen. Irrotettavissa ilman liimäjäämiä. Kierrätettävä PVC-vapaa, OEKOTEX-sertifioitu PET-materiaali. B1-paloluokitus.

Coala Supertac

Erittäin tarttuva tarra vaikeisiin alustoihin, esim. tiiliseinät. Soveltuu ecosolvent-, latex- ja UV-tulostukseen.

Coala Walk & Walk

Akryylipohjainen tarra sisätilojen lattiamainontaan, irtoaa parketista. Sama materiaali soveltuu sekä lattian että seinien koristeluun. Voidaan tulostaa UV- ja latex-väreillä, ei tarvitse laminointia.

paperman