Käyttökohteet suurkuvatulosteet

Photo-and-Fine-Art_ContentPage_259x194.jpg

Taide  ja sisustus

Suurkuvapainatuksen käyttökohteet ovat viime vuosina laajentuneet. Oikean materiaalin valinnasta on tullut tärkeää, sillä valinnoilla voidaan vaikuttaa käyttökohteeseen sekä siihen, minkälainen väritys ja tunnelma huoneeseen halutaan luoda. Personointi ja persoonallisuus vaikuttavat myös kasvavassa määrin sisustusdesigniin ja taidejäljennöksiin. Koe uusi mahdollisuuksien maailma, sillä maullasi ja näkemykselläsi voit luoda täysin oman tunnelman. Tee fantastisia valokuvasuurennoksia tai taidejäljitelmiä – lyö oma persoonallinen leimasi ympäristöösi.

Taidejäljennökset 

Kankaalle painettujen taidejäljennösten ja akvarellia muistuttavien tulosteiden käyttö on lisääntynyt. Useimmiten aiheina käytetään tunnetun taidemaalarin töitä, koristekuviota tai viimeisimpiä lomakuvia.

Lue lisää

Seinien koristelu

Seinien koristelu on hieno tapa saada oma designisi seinälle. Uusi painomateriaalien valikoima mahdollistaa sen, että hotelleissa, ravintoloissa, toimistoissa ja kotona voidaan näppärästi seinien kuvitusta uusimalla luoda täysin uusi tunnelma. Tapettivuotaa tai seinätarraa hyödyntäen saat oman designisi seinällesi.

Lue lisää

Valokuvat 

Valokuvien suurkuvatulostus julkisivuissa ja suuremmissa lasitetuissa alueissa kasvaa voimakkaasti. Oikealla materiaalilla varmistat, että odotuksesi täyttyvät – oli kyse sitten työprojekteihin tai yksityiselämääsi liittyvistä suurennoksista.

Lue lisää
paperman