Käyttökohteet suurkuvatulostus

viscom_backlit_259x194.jpg

Valokaappi 

Valokaapissa taustavalo kirkastaa painetun kuvan värejä ja korostaa mainosta - erityisesti pimeämmässä ympäristössä. Taustavalojen avulla väreistä tulee kirkkaampia ja voimakkaampia, jolloin tuotteesi/palvelusi myy paremmin ja vetää myös mahdollisten ostajien ja asiakkaiden huomion puoleensa. Tehokkuuteen vaikuttavat valokaapin koko, sijoitus, kuva, valaisintyyppi (loisteputki, lamppu tai LED) sekä käytetty materiaali. Valokaappeja käytetään yleisesti sisä- ja ulkotiloissa: messujen ständeillä, myymälöissä, hotellien auloissa, lentokenttien käytävillä, bussipysäkeillä… 

Pidä mielessä:

  •  Kun valitset valokaappimateriaalia, sinun täytyy ensin arvioida kolme kriittistä tekijää: koko (kaikki materiaalit eivät sovi suurimpiin valokaappeihin), ulko- vai sisätiloihin ja elinikä. Näiden perusteella pystytään arvioimaan minkä tyyppinen materiaali ja tuotantomenetelmä pitäisi valita.
  •  Valokaappien materiaaleiksi suositellaan usein mattaa, silkkiä tai strukturoitua painopintaa, joka voi olla polyesterimuovia, kangasta tai banderollia.
  •  Taustavalo korostaa värejä, mutta samalla se tuo esiin myös mahdolliset painatuksessa syntyneet virheet. Valokaapissa voi olla myös vahvistin, joka lisää valon hajontaa ja jolloin voit himmentää LED-lamppuja säästäen osan käyttökustannuksista. Erityisesti sisällä käytettävien materiaalien kohdalla kannatta huomioida myös paloturvallisuus.
  • Suositeltavat tuotteet: Magic SBL7, Coala Backlit Textile, Digitex Heylux, Chantaffiche Whiteback, Tom&Otto

Magic SBL7

Valkoinen polyesterimuovi valokaappien etupainatuksiin sisä- ja ulkotiloihin. Korkea naarmuuntumiskesto ja loistava kuvantoisto. Soveltuu solvent-, latex- ja UV-tulostukseen.

Coala 
Backlit Textile

Kevyt polyesterikangas, joka erikoispolymeeripäällysteen ansiosta materiaalin luminanssi saa taustavalaistuksessa tulostusjäljen hehkumaan. Soveltuu solvent- ja UV-inkjet-väreille. PVC-vapaa PET-materiaali. OEKOTEX-sertifioitu. B1-paloluokitus.

Lue lisää

Digitex Heylux

Täysin PVC-vapaa akryylipäällystetty polyesteri valokaappeihin. Paloluokiteltu ja kierrätettävä. Voidaan tulostaa solvent-, latex- ja UV-väreillä.

Chantaffiche 
Whiteback

Märkäluja paperi valokaappeihin.

Tom & Otto

Valokaappipaperi ulkomainoskaappeihin. Soveltuu latex- ja UV-tulostukseen.

paperman