Käyttökohteet suurkuvatulosteet

Hanging-signage_259x194.jpg

Ripustettavat  kyltit

Ripustettavia kylttejä on mahdollista saada monessa eri muodossa ja koossa. Ne ovat ihanteellinen tapa välittää asiakkaalle näyttävästi haluttu informaatio tuotteesta tms. Kaksipuoleisella painatuksella saat samalla kertaa välitettyä kaksi eri viestiä ja siten maksimoitua kampanjan tehoa.

Pidä mielessä:

  •  Kyltteihin käytettävä materiaali vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan sen täytyy kestää. Mainospahveja ja kevytlevyjä käytetään pääasiassa lyhytaikaisessa myyntipistemainonnassa, kun taas kestävämmät muovit soveltuvat jatkuvaan ja toistuvaan käyttöön.
  •  Monia kylttejä käytetään paikoissa, joissa kuumuus, kylmyys tai voimakas valaistus vaikuttavat materiaalin muotopysyvyyteen. Huomioi materiaalin soveltuvuus olosuhteisiin.
  •  Muista valita kaksipuoleisiin painatuksiin materiaali, jonka molemmilla puolilla on hyvää painojälkeä tuottava päällyste ja jossa painatus ei kuulla toiselta puolelta läpi.
  •  Huomioi myös mahdolliset määräykset paloluokituksen ja kierrätettävyyden suhteen.
  • Suositeltavat tuotteet:  Lightboard ECO, Kapa, Antacote Lite, Invercote Creato, Invercote Duo, Excellent, PriPlak Izilyss Opaque, PriPlak Absolut, Coala Double Side Textile, Digitex Opaque, Maine Opak

Lightboard ECO

100 % kierrätettävä kaksipuoleinen valkoinen kevytlevy seri- ja UV-tulostukseen. Se soveltuu kaikenlaisiin sovelluksiin myymälämainonnassa, näyttelyissä ja somistuksessa. Erinomaiset tulostus- ja leikkausominaisuudet. B2-paloluokitus.

Kapa 

Kartonkipintainen kevytlevy polyuretaaniytimellä.

Antacote Lite

Kierrätettävä ja biohajoava mainoskartonki myymälämainontaan. Pysyy suorana. Seripainatukseen ja UV-inkjet-tulostukseen.

Invercote Creato

Huippulaadukas matta täyssellukartonki, joka on molemmin puolin kaksi kertaa päällystetty. Korkealaatuinen pinta mahdollistaa tarvittaessa myös kiiltävän painopinnan. UV-painatukseen.

Lue lisää

Excellent 

Vahvasti päällystetty puolimatta mainoskartonki. Puhtaaksileikattu, molemmilta puoliltaan samanlainen. Käyttökohteina mobilet, somisteet, myymälämainonta ja tuotepakkaukset. UV-, seri- ja flexopainatukseen.

PriPlak Izilyss Opaque

Ohut, kevyt ja hyvin läpikuultamaton PP-muovi molemminpuolisiin painatuksiin.

Lue lisää

PriPlak Absolut

Ohut, kevyt ja täysin läpikuultamaton PP-muovi, jossa on musta välikerros. Molemminpuolisiin painatuksiin.


 

Lue lisää

Coala Double Side Textile

Molemmin puolin polymeeripäällystetty bannerimateriaali solvent-, latex- ja UV-inkjet-tekniikalla. Musta välikerros. Kierrätettävä PVC-vapaa PET. OEKOTEX-sertifiointi. B1-paloluokitus. Soveltuu kauppakeskusten ja myymälöiden kaksipuoleisten roikkojen valmistukseen.

Lue lisää

Digitex Opaque

Läpikuultamaton molemminpuolin painettava PVC-vapaa polyesterikangas. Musta välikerros. Paloluokiteltu ja kierrätettävä. Soveltuu solvent- ja UV-väreille.

Maine Opak

100 % läpikuultamaton kartonki offsetpainatukseen tai UV-inkjet-tulostukseen. Musta välikerros.

paperman