Käyttökohteet suurkuvatulostus

POS-and-POP-Materials_ContentPage_259x194.jpg

POS  - POP

Myyntipisteet (POS = point-of-sale) tai ostopisteet (POP = point-of-purchase) ovat myynninedistämisen erityismuotoja, jotka käytetään erityisesti myymälöissä. Niiden avulla saat vedettyä asiakkaasi huomion uuteen tuotteeseesi, juhlistettua jotain tilaisuutta tai korostettua kausituotteita.

Pidä mielessä:

  •  Sisätilojen kyltit ja myyntipisteiden telineet ovat tehokas tapa tuoda esiin tiettyä brändiä tai tuotetta, joten materiaalin valintaan kannattaa käyttää aikaa. Kampanjan onnistuminen voi olla kiinni oikeasta materiaalivalinnasta.
  •  Muovit kestävät kauemmin ja niitä voidaan käyttää useamman kerran. Aaltopahvit ja mainospahvit ovat kustannustehokkain tapa valmistaa myymäläkylttejä lyhyempiaikaiseen käyttöön. Painatuksen jälkeisellä laminoinnilla voi pidentää näidenkin elinaikaa.
  •  Ota huomioon kylttien ja tellineiden käyttötarkoitus. Vapaasti seisovilta telineiltä vaaditaan kestävyyttä ja jäykkyyttä. Jos kyltti/teline kiinnitetään seinään tms., huomioi jo aikaisessa vaiheessa kuinka tämä tullaan hoitamaan. Kiinnitys saattaa vaikuttaa designiisi, erityisesti jos porataan reikiä, jotka voivat osua tärkeään kohtaan kuvassa tai tekstissä.
  •  Huomioi paino, joka tulee myyntitelineeseen kohdistumaan.
  •  Hyllypuhujien täytyy olla joustavia ja kestäviä, jotta ne kestävät käyttöä, johon ne on suunniteltukin.
  •  Huomioi painatusmenetelmä, sillä eri materiaalit on suunniteltu eri painatusmenetelmille (seripainatus, suurkuvatulostus, digipainatus, offset).
  • Suositeltavat tuotteet: Lightboard ECO, Kapa, Korsnäs White, Antacote Lite, Invercote Creato, Invercote Duo, Excellent, PriPlak

Lightboard ECO

100 % kierrätettävä kaksipuoleinen valkoinen kevytlevy seri- ja UV-tulostukseen. Se soveltuu kaikenlaisiin sovelluksiin myymälämainonnassa, näyttelyissä ja somistuksessa – myös huonekaluiksi. Erinomaiset tulostus- ja leikkausominaisuudet. B2-paloluokitus.

Kapa 

Kartonkipintainen kevytlevy polyuretaaniytimellä.

Korsnäs White

Valkoinen voimakartonki, jonka etupuoli on korkeasti päällystetty ja tausta kevyesti päällystetty. Erinomaiset lujuusominaisuudet.

Antacote Lite

Kierrätettävä ja biohajoava mainoskartonki myymälämainontaan. Pysyy suorana. Seri- ja UV-inkjet-tulostukseen.

Invercote Creato

Huippulaadukas matta täyssellukartonki, joka on molemmin puolin kaksi kertaa päällystetty. Korkealaatuinen pinta mahdollistaa tarvittaessa myös kiiltävän painopinnan. UV-tulostukseen. 

Lue lisää

Invercote Duo

Huippulaatuinen laminoitu täyssellukartonki, joka mahdollistaa erinomaiset tulostus-, leikkaus- ja nuuttausominaisuudet. Käyttökohteina mobilet, ständit, somisteet, myymälämainonta ja tuotepakkaukset. UV-, seri- ja flexopainatukseen.

Lue lisää

Excellent 

Vahvasti päällystetty puolimatta mainoskartonki. Puhtaaksileikattu, molemmilta puoliltaan samanlainen. Käyttökohteina mobilet, somisteet, myymälämainonta ja tuotepakkaukset. UV-, seri- ja flexopainatukseen.

PriPlak 

Korkealaatuinen PP-muovi, joka soveltuu erinomaisesti pakkauksiin, viestintään ja tuotemainontaan, myös ulkomainontaan ja valomainoksiin. 

Lue lisää

Your search did not match any document

paperman