Käyttökohteet suurkuvatulosteet

floor_graphic_259x194.jpg

Lattiamainonta 

Lattiatarrat ovat erottuva tapa mainostaa myymälöissä, messuilla, jne. Niiden avulla herätät huomiota, mutta samalla voit ohjata kulkua haluttuun suuntaan. Lattiatarrojen avulla saat viesteille lisätilaa ja teet viestinnästäsi monipuolisempaa. Lattiatarrat soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön: kaduille, toreille, seiniin, portaisiin jne.

Pidä mielessä:

  • Sisä- vai ulkotiloihin Materiaalin täytyy joskus kestää lämpötilan vaihteluja, suoraa auringonvaloa tai muita ulkoisia tekijöitä. Lattialla ja portaissa kannattaa huomioida myös liukastumisriski ja siksi valita näihin tilanteisiin turvallinen materiaali.
  • Kampanjan pituus ja kulutus Mitä pidempi kampanja ja mitä suurempi kulutus (esim. lattiatarran päältä kävellessä), sitä suuremmat vaatimukset materiaalille asetetaan.
  • Alusta: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää etukäteen tietää, minkälaiselle alustalle materiaali kiinnitetään: asfaltille, tiilelle, matolle, parketille… Huomioi olosuhteet ja liiman tarttuvuus, ettei poistovaiheessa jää jälkiä.
  • Säädökset: Joskus säännökset edellyttävät materiaalilta paloluokitusta.
  • Suositeltavat tuotteet: Asphalt Art, Coala Event Walk, Coala Walk & Wall

Asphalt art

Polyuretaanista ja alumiinista valmistettu liukastamaton asfaltti- ja kivi-/betonitarra ulkokampanjoihin. Voidaan tulostaa UV- ja latex-väreillä, ei tarvitse laminointia.

Coala Event Walk

Liukastamaton vinyylitarra lyhyempiaikaiseen lattia- ja katumainontaan. Voidaan tulostaa UV- ja latex-väreillä, ei tarvitse laminointia.

Lue lisää

Coala Walk & Wall

Akryylipohjainen tarra sisätilojen lattiamainontaan, irtoaa parketista. Sama materiaali soveltuu sekä lattian että seinien koristeluun. Voidaan tulostaa UV- ja latex-väreillä, ei tarvitse laminointia.

Lue lisää

 

 

 

 

 

paperman