Paperit

 • Painotuotteet 

  Haluatko jakaa tietoa tai haluatko tehdä näyttävän julkaisun? Oli tarpeesi sitten mikä hyvänsä, meiltä löytyy laaja valikoima papereita ja kartonkeja erilaisten painotuotteiden painatukseen: esitteet, vuosikertomukset, katalogit, julisteet, kalenterit, lehdet, valokuva- ja muut kirjat, kutsut ja kortit, yrityslomakkeistot, suorapostitukset ym.

  Voit käyttää erilaisia materiaaleja sen mukaan, mikä parhaiten tukee viestiäsi. Haluatko korostaa ympäristöarvoja? Haluatko erottua näyttävällä väri- tai pintamateriaalilla? Tai ehkä haluat korostaa vain laatua. Valinta on sinun - materiaalimme soveltuvat offsetpainatukseen ja suuri osa myös digipainatukseen.

  Muista, että kirjekuori on yhtä tärkeä viestin välittäjä kuin paperi. Meiltä löytyy aina oikeanlainen kirjekuori, kirjepussi, postitusputki tai muu postituspakkaus käyttöösi. Antaliksen valikoimasta löytyy myös erikoismateriaaleja: tarroja, etikettejä, kalvoja, sovellustuotteita jne.

  Kysy lisää!

  Lue lisää
 • Tulostaminen 

  Tavoitteletko äärimmäisen laadukasta tulostusjälkeä? Parhaan vastineen rahoillesi saat käyttämällä parasta paperia, mitä tulostukseen voit käyttää.

  Tulostuspapereissamme löytyy vaihtoehtoja mustavalko- ja väritulostamiseen. Valikoimassamme on myös ympäristöystävällisiä kierrätyspapereita. Muistathan, että värillisillä papereilla viestisi huomataan!

  Tulostusmateriaaleissamme on myös digipainatukseen soveltuvia laatuja. Kysy lisää!

  Lue lisää