Paperit

 • Painotuotteet 

  Haluatko jakaa tietoa tai haluatko tehdä näyttävän julkaisun? Oli tarpeesi sitten mikä hyvänsä, meiltä löytyy laaja valikoima papereita ja kartonkeja erilaisten painotuotteiden painatukseen: esitteet, vuosikertomukset, katalogit, julisteet, kalenterit, lehdet, valokuva- ja muut kirjat, kutsut ja kortit, yrityslomakkeistot, suorapostitukset ym.

  Voit käyttää erilaisia materiaaleja sen mukaan, mikä parhaiten tukee viestiäsi. Haluatko korostaa ympäristöarvoja? Haluatko erottua näyttävällä väri- tai pintamateriaalilla? Tai ehkä haluat korostaa vain laatua. Valinta on sinun - materiaalimme soveltuvat offsetpainatukseen ja suuri osa myös digipainatukseen. Kysy lisää!

 • Erikoismateriaalit 

  Antaliksen valikoimasta löytyy paperille ja synteettisille materiaaleille tehtyjä, liimalla varustettuja ja itsekiinnittyviä etikettimateriaaleja eri tulostus- ja painatusmenetelmille: laser- ja mustesuihkutulostus, kopiointi, offset- ja digipainatus.

  Kysy lisää myös muista erikoismateriaaleistamme eli tarroista, sovellustuotteista, kalvoista jne.

 • Postitus 

  Onko niin, että tiedät kyllä mitä postittaa, mutta etsit vielä parasta mahdollista tapaa sen postittamiselle?

  Luova tai hillitty, suojaava tai yksinkertainen, värillinen tai valkoinen, räätälöity tai monitoiminen – meiltä löytyy aina oikeanlainen kirjekuori, kirjepussi, postitusputki tai muu postituspakkaus käyttöösi. Muista, että kirjekuori on yhtä tärkeä viestinvälittäjä kuin paperikin. Kysy lisää!

 • Tulostaminen 

  Tavoitteletko äärimmäisen laadukasta tulostusjälkeä? Parhaan vastineen rahoillesi saat käyttämällä parasta paperia, mitä tulostukseen voit käyttää.

  Tulostuspapereissamme löytyy vaihtoehtoja mustavalko- ja väritulostamiseen. Valikoimassamme on myös ympäristöystävällisiä kierrätyspapereita. Muistathan, että värillisillä papereilla viestisi huomataan!

  Tulostusmateriaaleissamme on myös digipainatukseen soveltuvia laatuja.