Pakkaaminen

 • Pakkaaminen ja suljenta

  Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia laatikoita, teippejä ja koneita kaikenlaisten tuotteiden pakkaamiseen ja suljentaan. Varastovalikoimamme lisäksi sinulla on mahdollisuus omaan, räätälöityyn pakkausratkaisuun. Kysy lisää!

 • Täyttö ja pakkaaminen

  Tyhjä tila pakkauksessa on täytettävä, jotta tavarat eivät pääse liikkumaan varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Valikoimastamme löytyy helppokäyttöisiä ja osittain uudelleenkäytettäviä pakkausmateriaaleja suojaamaan tuotetta pakkauksen sisällä: papereita, pehmustetyynyjä, pakkausvaahtoa tai irtotäytteitä. Kysy lisätietoja myös koneellisista pakkausratkaisuista!

 • Pehmusteet 

  Käsittelyn, varastoinnin ja kuljetuksen aikana pakkauksiin kohdistuu kolhuja, tärinää, ne putoavat, kaatuvat ja jäävät puristuksiin jne. Pakkausten sisällön suojelemiseksi käytetään pehmuste- ja pakkausmateriaaleja, jotka sopivat pakkauksen sisältöön: kevyet ja helppikäyttöiset kuplamuovit, vähän varastointitilaa vievät ilmatäytteiset pehmustetyynyt, ym. 

 • Pintojen ja kulmien suojaus

  Pintojen suojaukseen löytyy monenlaisia ratkaisuja. Kuplamuovi on kevyt, monipuolinen ja helppokäyttöinen suojamateriaali. Solumuovi on joustava, hajuton ja vettähylkivä pehmustemateriaali. Joustavat ja mittapysyvät vaahtoprofiilit suojaavat mm. kulmia. Kartonkiset kulmasuojat estävät vyötteiden ja vanteiden painumista pakkauksen sisään tai tavaroiden luisumista lavoilta. Huonekalujen, maalattujen autonosien, peilien ja muiden arkojen pintojen suojaamiseen löytyy myös muita ratkaisuja.

 • Kuormalavan suojaus

  Antaliksesta löytyy materiaaleja ja koneita kuormalavojen suojaukseen. Kiristekalvo varmistaa lavan läpinäkyvyyden, kiinnittää tavarat lavalle sekä suojaa kosteudelta, lialta ja pölyltä. Saatavana käsi-ja konekäyttöisenä, mustana ja läpinäkyvänä. Kestävällä kiristekalvolla on hyvä tarttuvuus, repimislujuus ja venyvyys. Vahva kutistekalvo kutistuu tiiviisti tavaran ja pakkauksen ympärille lämmön avulla. Muovivanteet soveltuvat kevyempien ja teräsvanne raskaampien kuormien kiinnittämiseen, niputtamiseen ja varkaussuojaukseen. Helppokäyttöisissä akkuvannehtijoissa automaattinen vanteen kiristys, suljenta ja irroitus yhdellä toimenpiteellä. Kysy myös muista pakkauskoneista!

 • Korroosiolta suojaaminen

  Erityisesti pitkäaikaisessa säilytyksessä ruoste voi aiheuttaa vakavia vahinkoja metalliosille. Korroosiosuojatut erikoispakkaukset ehkäisevät ruosteen syntymistä. VCI-korroosiosuoja toimii seuraavasti: alusta (paperi tai kalvo) on kyllästetty VCI:llä (Volatile Corrosion Inhibitors), joka vapauttaa aktiivisia aineita jatkuvasti. Tiiviin paketin sisälle muodostuu niin kutsuttu VCI-ilmakehä. Aktiiviset VCI:t asettuvat metallin pinnalle ja muodostavat vettähylkivän suojakerroksen, jotta metalli ei pääse reagoimaan kosteuden kanssa. Aktiiviset aineet metallin pinnalla höyrystyvät siinä vaiheessa kun paketti avataan uudelleen. Tuotantoprosessin myöhempiin vaiheisiin tällä ei ole vaikutusta. 

  Korroosiosuojapaperia käytettäessä ei tarvita öljyämistä eikä rasvaamista. Myrkyttömiä, hajuttomia ja kierrätettäviä korroosiosuojamuoveja löytyy pusseina, huppuina ja rullina. Saatavana myös korroosiosuojakalvoja.  

paperman