Tietoa painatuksesta

Logo_D2B_259x194.jpg

Digital  2 Business

Digitaalinen painaminen on mullistanut painamisen maailman. Antalis on tuonut markkinoille d2b ”Digital to Business” –konseptin, jotta asiantuntemus, kokemukset, alan kehitys, mainosmateriaalien laaja kirjo ja näiden myötä syntyvät mahdollisuudet saadaan laajemmin hyödynnettyä. Uusia mahdollisuuksia luovat mm. personointi, tarpeen mukainen painatus (print-on-demand), lakkaus, valkoinen painoväri sekä eri medioiden välinen markkinointikampanjoinnin hyödyntäminen.

Antalis haluaa tuoda nämä edut mahdollisimman monen saataville ja siksi haluaa yhdistää verkostoksi digitaalisesti painavat kirjapainot, viestintätoimistot, mainostajat, kustantajat, paperin ja digitaalisten painolaitteistojen valmistajat, omatarvepainot ja kopiolaitokset jakamaan asiantuntemustaan ja kokemuksiaan toisilleen.

Digitaalista painamista / tulostamista varten luodaan uusia painomateriaaleja, mutta myös olemassa olevia materiaaleja voidaan hyvin käyttää uusissakin tekniikoissa. Tieto materiaalien soveltuvuuksista on kuitenkin ollut hajanaista.

  • D2B näytekirja

    Antalis on luonut uuden työkalun, d2b-näytekirjan, jotta kaikkia digitaalisen painamisen / tulostamisen tarjoamia mahdollisuuksia pystytään hyödyntämään tehokkaasti erilaisissa painomateriaaleissa. Viiteen eri d2b-näytekirjaan on koottu Antaliksen tuotteita sen mukaisesti, mikä digitaalinen paino- tai tulostusmenetelmä niille soveltuu: Dry Toner, Konica Minolta, Kodak, Ricoh ja HP Indigo.

    Näytekirjan valikoima on laaja, sillä se sisältää päällystettyjä, päällystämättömiä ja designpapereita, kartonkeja sekä erikoismateriaaleja. Näytekirjaan valitut paperit on testattu, joten voit luottaa sen soveltuvuuteen haluamaasi painotekniikkaan. Ennen kaikkea kuitenkin valitseminen on helppoa!

    Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

     

paperman