Metsä Board Latest News

MetsäBoard-uutiset

 


 

LUE VIIMEISIMMÄT

METSÄBOARD-UUTISET

 

 

 

MetsäBoard

 

>> MetsäBoard-kartonkien päivitykset näytekirjasarjaan

 

Näytekirjasarjamme Kartongit-kansioon olemme saaneet nyt päivitetyt sivut uusista laaduista:
MetsäBoard Pro FBB Bright ja MetsäBoard Prime FBB Bright.

 

Jos käytössäsi on mallistomme, pyydä yhteyshenkilöäsi päivittämään tuotesivut!

 

 

 

 

 

 

>> Yield-etua kotimaisella taivekartongilla

 

Antaliksen valikoimassa on nyt kotimainen Äänekoskella valmistettu MetsäBoard Pro FBB Bright NEW -kartonki. Tämä valkaistu ja toiselta puolelta täyspäällystetty taivekartonki (GC1) valkoisella päällystämättömällä taustalla soveltuu myymälämainontaan, graafisiin painotöihin sekä pakkauksiin: suklaa, makeiset, elintarvikkeet, viini- ja alkoholijuomat, terveyden- ja kauneudenhoito, lääkkeet, kulutuselektroniikka ym.

 

MetsäBoard Pro FBB Bright NEW on taloudellinen kartonki, jonka saantoetu on jopa 7 % vastaavaan taivekartonkiin* verrattuna. Kartonki on kevyt, mutta samalla jäykkä. Lopputuote pysyy siksi ryhdikkäänä, vaikka valitsisit normaalia alhaisemman neliöpainon. Postimaksuissakin voi syntyä säästöä lähetyksen painon keventyessä.

 

MetsäBoard Pro FBB Bright NEW on monipuolinen kartonki, sillä siinä on kaksi erityyppistä kartonkia yhdessä. Kartongin korkea vaaleus tukee vaativiakin viimeistelyjä ja erikoistehosteita. Miellyttävän tuntuinen päälipuoli soveltuu erityisesti aistiherkkiin korkealaatuisiin tuotteisiin. Taustapuolen vaalea päällystämätön pinta puolestaan tarjoaa monipuolisesti erilaisia käyttömahdollisuuksia - hyödynnä saman kartongin molemmat puolet!

 

MetsäBoard Pro FBB Bright NEW -kartonki soveltuu offset-, syvä-, flexo- ja digitaaliseen painatukseen sekä laminointiin. Tuote on PEFC®-sertifioitu ja sitä on saatavana neliöpainoissa 180-350 g/m2.

 

Lataa tästä MetsäBoard Pro FBB Bright NEW -tuotesivu

 

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

 

*) vrt. MetsäBoard Prime FBB Bright / Äänekosken tehtaan laatu

 

 

 

 

>> Better with Less - Design Challenge

 

Maailmassa tarvitaan miljardeittain pakkauksia joka päivä. Pakkaus on välttämättömyys tuotteen suojaamiseksi sekä samalla tärkeä osa brändien ja tuotteiden kommunikointia. Koska pakkausten kulutus kasvaa, maailma tarvitsee innovaatioita, jotka tuottavat parempia asiakaskokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. "Better with Less" on suunnitteluhaaste, jolla etsitään uusia pakkausratkaisuja useimmin käytetyille ja eniten kasvaville kuluttajapakkaustyypeille, esim. takeaway-aterioille, kuiville elintarvikkeille, kosmetiikalle sekä hyvinvointiin ja nettikauppaan. Pakkaussuunnittelulla voi olla suuri merkitys ympäristölle. Ympäristövaikutusta voidaan vähentää esim. tekemällä pakkauksista kevyempiä, käyttämällä uusiutuvia materiaaleja sekä tekemällä kierrätyksestä helpompaa.

 

  • "Better with Less" -kilpailu on voimassa 6.11.2017 - 31.3.2018 välisenä aikana osoitteessa www.betterwithless.org.

 

  • Kilpailu on avoin ideointikilpailu, joka on avoin ammattisuunnittelijoille ja suunnitteluopiskelijoille ympäri maailman.

 

  • Pääpalkinto on 10.000 EUR. Lisäksi yksi opiskelija-osallistuja voittaa kahden kuukauden työharjoittelun Metsä Boardin pakkaussuunnittelutiimissä Shanghaissa. Tuomaristo antaa myös kunniamaininnat kolmelle hienolle esimerkille "Better with Less" -pakkaussuunnittelusta.

 

  • Voittajat julistetaan toukokuussa 2018. Kaikki shortlistalla olleet ja palkitut keksinnöt, ideat ja tulokset julkaistaan kilpailusivustolla. Shortlistatut pakkauskeksinnöt ja niiden suunnittelijat esitellään vuoden 2018 aikana Metsä Boardin kansainvälisissä näyttelyissä sekä alan viestinnässä ja julkaisuissa.

 

www.betterwithless.org#betterwithless

Facebook: Better with Less - Design Challenge

 

 

 

>> MetsäBoard-kartonkien uudet nimet käytössä

 

Olemme nyt Antaliksessa ottaneet käyttöön MetsäBoard-tehtaan kesällä

ilmoittamat uudet nimet kartongeilleen. Itse tuotteisiin ei ole tullut muutoksia

vaan ne ovat yhtä korkeatasoisia kotimaisia kartonkeja kuin tähänkin saakka. 

 

Uudet tuotenimet valikoimassamme oleville MetsäBoard-kartongeille ovat seuraavat:

MetsäBoard Prime FBB Bright (ent. Carta Integra)

MetsäBoard Pro FBB Bright (ent. Carta Solida)

MetsäBoard Pro FBB (ent. Carta Pack)

MetsäBoard Classic FBB (ent. Simcote)

 

HUOM! Uudet tuotenimet näkyvät jo sähköisessä kaupassamme, laskuissamme ja lavojen kyljissä!