Curious Collection Latest News

uutiset

 

Curious_logo_350x91.png

 

 

 

 


Lue viimeisimmät
Curious Collection -uutiset


 

Curious Alchemy

>> Curious Alchemy, vuoden 2018 paperitieteen innovaatio

Curious Alchemy on Arjowiggins Creative Papers -tehtaan viimeisin keksintö. Paperit ovat saaneet idean esteettisistä metallisista arkkitehtuurin fasaadeista sekä uusissa sisustuksissa ja tuotteissa käytetyistä lämpimistä patinoituneista pinnoista. 

Jokainen arkki on ainutlaatuinen, heijastaen kuparia, hopeaa, kultaa, titaania ja platinaa. Uusia kontrasteja ja värejä, jotka soveltuvat erinomaisesti kirjoihin, käyntikortteihin, kutsuihin, ylellisyyspakkauksiin ja moniin muihn luoviin käyttökohteisiin.

 

Tuote on Antaliksen valikoimassa yksinoikeudella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Curious Metallics

>> Curious Metallics, uusi 30 värin spektri

Kun luovat henkilöt valitsevat paperia, väri on usein heidän ensimmäinen kriteerinsä. Laajentamalla
Curious Metallics -valikoiman värikirjoa tarjoamme luovuudelle enemmän mahdollisuuksia inspiroitua 
- erityisesti kun nämä yksilölliset paperit ovat nyt helpommin saatavilla erilaisiin projekteihin.


Uusi Curious Metallics -valikoiman värikirjo on järjestetty kahdeksaan "perheeseen" helpottamaan papereiden eri sävyjen yhdistämistä keskenään. Jokainen perhe  koostuu väreistä, jotka selkeästi kuuluvat yhteen ja sopivat hyvin käytettäväksi keskenään. Kunkin perheen eri sävyt sopivat yhteen myös toisten Arjowigginsin väriperheiden kanssa. Tämä mahdollistaa harmoniset yhdistelmät eri väriperheiden välillä - uutta ja hienostunutta valikoimaa runsain mitoin tarjolla.

Curious Metallics on luonnollisen tuntuisten papereiden ja kartonkien valikoima, joka on suunniteltu tuomaan hienostunutta metallin hohtoa laadukkaisiin painatuksiin ja pakkauksiin. Sitä paitsi sen korkea bulkki ja jäykkyys tekevät tuotteesta erinomaisen, sillä painatuksen laatu pysyy tasaisena, pölyävyys matalana ja kuivumisaikakin lyhenee. Curious Metallis on erinomainen metallinhohtoinen paperi vaaativaan painatukseen ja suunnitteluun.