Coala Interior Film

 

Coala_interior_film_1440x540px.jpg
 


Tilaa tuotteita   

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi   Katso näytteistö-video

 


Haluatko antaa tiloillesi uuden elämän?

Coala Interior Film - Antaliksen oma sisustuskalvojen brändi.


Coala Interior Film -valikoima kattaa yli 650 sisustuskalvoa, jotka ovat helposti asennettavissa - useimmille pinnoille jopa ennätysajassa. Niiden pinnat ovat "elävää elämääkin todellisempia". Coala Interior Film soveltuu yhtä hyvin kotiin kuin kaupallisiin kohteisiinkin ja se on edullisempi vaihtoehto kuin tilojen uudelleen sisustaminen. Näillä sisustuskalvotarroilla voi päällystää huonekaluja, seiniä, keittiön pintoja ja paljon muuta.

 

 


Coala Interior Film -valikoimaan kuuluu kahdeksan sarjaa:

Wood, Solid Colours, Leather, Marble, Metallic, Glitter, Natural Stone, ja Fabric. Kaikki nämä materiaalit ovat lämpökäsiteltäviä (voidaan asentaa epätasaisille pinnoille) 15 %:iin saakka niiden koosta. On suositeltavaa käyttää ammattiasentajaa erityisesti silloin, kun sisustuskalvo asennetaan pyöreisiin tai kulmikkaisiin muotoihin. Saatavana 5 metrin rullissa 122 cm:n leveydessä. Sähköisessä kaupassamme www.antalis.fi on yli 200 tuotetta, jotka voidaan toimittaa jopa 3 päivän sisällä tilauksesta.

 

wood   solid colours   leather   marble
             
Wood   Solid Colours   Leather   Marble
             
mettaliser.jpg   glitter   stone   fabric
             
Metallic   Glitter   Natural Stone   Fabric


 

Älä vaihda vanhaa pöytääsi. Sen sijaan pinnoita se aidontuntuisella nahkajäljitelmä-sisustustarralla. Pitääkö seinäsi maalata uudelleen, mutta sinulla ei ole varaa sulkea tilojasi? Pinnoita ne Coala Interior Film Fabric -kalvolla luodaksesi kodikkaan ja ylellisen ympäristön.
 
Olipa kyseessä yksityinen koti tai julkinen tila, Coala Interior Film on nopeasti asennettavissa (voidaan asentaa yhdessä päivässä ilman, että toiminta yrityksessäsi pitäisi keskeyttää). Se on hajuton eikä se jätä liimajäämiä pintoihin.
       Coala Interior Film

 
Coala Interior Film     

Coala Interior Film on helppo asentaa ilmakanavoidun liiman ansiosta ja useimmat laadut ovat pestävissä kostealla sienellä. Valikoima on UV- ja palonkestävä ja se täyttää EuroClass-standardit. Käytettävällä liuotinliimalla on voimakas tarttuvuus polymeroinnilla. Pysyvä tarttuvuus saavutetaan 24 tunnin kuluttua.

 

Tilaa meiltä A5-näytteitä ja kokeile niitä pinnoilla, niin näet itse miltä lopputulos tulee näyttämään.  Saatavana on myös koko malliston kattava kansio sekä Maxi-swatch, joka sisältää 200 suosituinta tuotetta asiakkaillesi esiteltäväksi. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

 

Lataa Coala Interior Film -esite

Lataa Coala Interior Film Green 2021 -esite 

 

paperman