Uutiset

Zünd

ZÜND
Antaliksen valikoimaan

2019/04/10

Antalis on aloittanut yhteistyön IP DATA Groupin kanssa ZÜND-leikkureiden jakelusta Suomessa ja Baltian maissa. Tämä uusi järjestely yhdistää toisiinsa IP DATA Groupin asiantuntemuksen ZÜNDin laitteiden osalta sekä Antaliksen markkinoiden kattavuuden, infrastruktuurin ja asiantuntemuksen.

”ZÜNDin digitaalinen leikkuuteknologia pystyy käsittelemään kartonkia, kangasta, akryyliä ja monia muita materiaaleja monipuolisten prosessointimenetelmiensä mukaisesti. Yhteistyö Antaliksen kanssa tulee vahvistamaan tietämystämme ja mahdollisuuksia tarjota kattava tuotevalikoima materiaaleista tulostukseen ja leikkuuseen saakka”, toteaa Claes Fagerblom, CEO, IP DATA Group.

”Olemme todella tyytyväisiä tästä kumppanuudesta, joka selvästi tuo etua sekä asiakkaillemme että toimittajillemme. Tämä sopimus kuvastaa Antaliksen halua kehittää erittäin vahva tuotevalikoima – ei pelkästään materiaalien vaan myös laitteiden osalta. Laitevalikoimamme Suomessa ja Baltian maissa jatkaa nopeaa kasvuaan, joten pystymme nyt tarjoamaan ratkaisua lähes kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin”, kertoo Egidijus Ramanauskas, Visual Com Development Director, Antalis Baltic Countries and Finland.                         

”Suurkuva-liiketoiminnan kehitystyössä olemme keskittyneet vahvaan ja uskottavaan tulevaisuuteen niin materiaalien kuin laitevalikoimankin osalta. ZÜND-kumppanuuden myötä siirryimme ammattilaisuudessa aimo harppauksen eteenpäin, sillä nyt valikoimastamme löytyy tarjottavaa koko teollisuuden suurkuvatarpeisiin. ZÜNDin brändi edustaa korkeaa teknistä laatua ja jatkuvaa edelläkävijyyttä. Vahva näyttö tästä yhdistettynä korkeatasoiseen, lyhytvasteiseen tekniseen tukeen ja huoltokonseptiin tekee ZÜNDistä todellisen jalokiven! Mielestäni saimme parhaan mahdollisen kumppanin”, iloitsee Mika Pöllänen, Visual Com –liiketoimintapäällikkö, Antalis Oy.

LISÄTIETOJA                       

Antalis Oy / Mika Pöllänen, mika.pollanen@antalis.com,  puh. 050 527 9481