Suljemme perjantaina 1.10. poikkeuksellisesti jo klo 14.00. Sähköisen kaupan kautta tilauksia voi tehdä 24/7.

Uutiset

Synteettiset
YUPO-materiaalit Antaliksen valikoimaan

2019/12/11

Antalis Oy on saanut valikoimaansa 100 % kierrätettävät japanilaiset YUPO-materiaalit. Nämä PVC-vapaat synteettiset paperit ja kalvot soveltuvat myynnin edistämiseen ja viestinnän käyttökohteisiin, joissa tarvitaan korkeaa paino- tai tulostuslaatua, repäisylujuutta ja vedenkestävyyttä. Tyypillisiä sovelluksia ovat myymälä- ja tapahtumamainonta sekä muista painotuotteista esim. kartat, vaatteiden etiketit, ruokalistat ja ohjekirjat.

YUPO-valikoimaan kuuluvat mm. seuraavat tuotteet:

SuperYUPO yhdistää synteettisen materiaalin ja paperin parhaat puolet. Tuloksena on erittäin sileä pinta ja sen myötä erinomaiset painatusominaisuudet offset-, UV-offset- ja silkkipainamiseen. Tämä vahvaakin vahvempi tuote kestää repäisyä ja taittamista eikä se käyristy.

YUPOFood on EU:n hyväksymä materiaali suoraan kontaktiin elintarvikkeiden kanssa (EU 10/2011 ja FDA). Siinä yhdistyvät muovin kestävyys ja paperin laadukas painojälki.

YUPOTranslucent-materiaalit ovat läpikuultavia materiaaleja erilaisiin käyttökohteisiin, mm. valokaappeihin bussipysäkeille ja myymälämainontaan.

YUPOXXL on mitoitettu suurkuvatarpeisiin ja se soveltuu erilaisiin tulostustekniikoihin. Tätä mattapintaista ja loistavasti kuvia toistavaa materiaalia käytetään mm. roll-upeissa ja myymälämainonnassa. Vedenkestävä ja 12 kk:n UV-keston omaava tuote soveltuu erinomaisesti ulkotiloissa oleviin asennuksiin.

YUPOTako on helposti asennettava, uudelleen käytettävä ja jopa pestävä valkoinen liimaton tarrakalvo tasaisille pinnoille, esim. ikkunamainontaan.

YUPOJelly on YUPOTakoa vastaava, mutta kirkkaan läpikuultava materiaali.

YUPOBlue on erityisesti HP Indigolle suunniteltu kestävä materiaali.

YUPO-materiaalit ovat ympäristöystävällisiä: 100 % kierrätettävä, PVC-vapaa ja ISO 14401 -sertifioitu. YUPO-materiaalit eivät ole biohajoavia, mutta polttamisen yhteydessä ei vapaudu myrkyllisiä aineita eivätkä ne sisällä raskasmetalleja. Tuotteille on myönnetty myös lelusertifiointi (DIN-EN 713-3). Lisäksi paperin valmistuksessa käytetään vähemmän vettä, sähköä ja kemikaaleja verrattuna perinteisen paperin valmistukseen.

”YUPO-materiaalit ovat tervetulleita täydentämään painamisen ja tulostamisen materiaalivalikoimaamme. Erityisen hyvänä pidän sitä, että YUPO-materiaaleista löytyy vaihtoehtoja ja kokoja kaikkeen painamiseen – myös digitaalisen ja suurkuvatulostamisen tarpeisiin”, kommentoi Antalis Oy:n suurkuvaliiketoiminnasta vastaava Mika Pöllänen.

                                            

LISÄTIETOA

Mika Pöllänen, puh. 050 527 9481, mika.pollanen@antalis.com

paperman