Uutiset

Sign Print & Pack 2020 | PacTec 2020

Antalis
messuilla 11.-12.3.2020

2020/01/24

Antalis on yhtä aikaa Messukeskuksessa sekä PacTec- että Sign, Print & Pack -messuilla 11.-12.3.2020.

Sign, Print & Pack -messuilla Antaliksen Papers-osastolla on esillä mm. uusi mattapintainen päällystetty paperi, GalerieArt Matt, laaja designpaperivalikoimaamme sekä digipapereita. Tule tutustumaan myös muihin paperituotteisiimme!

Visual Com -osastollamme esittelemme mm. EPSONin suurkuvatulostinvalikoimaa. Mukana myös mielenkiintoiset uutuudet EPSONin SC-S eco-solvent -perheeseen sekä tekstiilien siirtosublimaatio- ja dtg-tulostukseen. Uuden sukupolven Graphtec-rullaplotterit ovat myös ensiesittelyssä osastollamme. Lisäksi esittelemme Antaliksen muuta suurkuvalaitevalikoimaa tulostamisen ja jälkikäsittelyn osalta sekä mielenkiintoisia materiaaliuutuuksia näytteiden ja esimerkkien voimin.

Packaging-osastollamme pääset tutustumaan Antaliksen ympäristöystävällisiin Master’in-pakkausmateriaaleihin sekä laadukkaisiin Master’in-pakkauslaitteisiin. Esillä mm. Master’in puoliautomaattinen laatikonsulkija sekä akkutoiminen muovivannehtija. Ranpakin laajasta valikoimastamme esittelemme FillPak-pakkauspehmustejärjestelmää. Packaging-osasto sijaitsee PacTec-messuhallin puolella, osastonumero 3A18, mutta se on samalla myös osa Sign, Print & Pack -osastoamme.

Workshopeissa messuvieraat pääsevät tutustumaan mm. digiformaatin leikkurikonseptiin, laserkaiverruksen ja -leikkauksen maailmaan sekä sisustuskalvojen kalusteteippaukseen.

Messutarjoukset niin laitteiden kuin materiaalienkin osalta julkaisemme lähempänä messuajankohtaa - seuraa viestintää! Olet myös tervetullut tutustumaan laitteisiin ja materiaaleihin etukäteen jo ennen messuja Antaliksen Showroomeihin Tahkotielle Vantaalle!

Antaliksen osastot4060 | 5020 & 5010 | 3A18 

Päivitettyä  Antaliksen messutietoa löydät alla olevista linkeistä:
Sign, Print & Pack 2020
PacTec 2020

paperman