Uutiset

Antaliksen
uusi pakkaamisen brändi

2019/01/17

Antaliksen uusi pakkaamisen brändi, ”Smart Packaging Solutions”, korostaa Antaliksen asiantuntijuutta – onhan Antalis Euroopan johtava älykkäiden pakkausratkaisujen toimittaja. Antalis Packagingin missio, ”We take you further”, korostaa Antaliksen tarjoamaa lisäarvoa asiakkaille, sillä älykkäillä pakkausratkaisuilla asiakas saavuttaa enemmän. ”Jokaisella asiakkaalla on omat yksilölliset tarpeensa, joten tällä uudella asiakaslähtöisellä toimintamallilla pystymme tarjoamaan sekä asiantuntemustamme että lisäarvoa tuottavia palveluja ja siten auttamaan asiakastamme saavuttamaan enemmän”, kertoo Risto Janhunen, Antalis Oy:n pakkaamisen liiketoimintapäällikkö.

Osana uutta brändiä luodaan myös uusi Master’in-pakkausvalikoima. Se tulee kattamaan pakkaamisen eri tarpeita teollisesta pakkaamisesta postitustarvikkeisiin ja pakkauslaitteisiin saakka. Antaliksen pakkausasiantuntijoiden tiukan seulonnan tuloksena Master’in-tuotteet valitaan ja jaetaan kolmeen toisiaan täydentävään luokkaan. Näin pystytään tarjoamaan asiakkaille mahdollisuus löytää parhaat laadulliset ratkaisut heidän tarpeidensa ja budjettiensa puitteissa.

Master’in Access -tuotteet ovat kustannustehokkaita tuotteita päivittäisiin pakkaustarpeisiin. Master’in Performance -tuotteita valitaan silloin, kun pakkaustuotteilta vaaditaan enemmän ja parempia ominaisuuksia. Näillä tuotteilla on hyvä hinta–laatusuhde. Korkealaatuisista Master’in Expert -tuotteista löytyy erikoisrakenteita ja -ominaisuuksia todella vaativiin tarpeisiin. 

 

Antalis Packaging on johtava pakkausratkaisujen toimittaja Euroopassa:

- Edustettuna 28 eri maassa

- Yli 100 logistiikkakeskusta

- Yli 56 000 asiakasta

- Yli 380 000 tilausta netin kautta

- Yli 502 milj. euron liikevaihto vuonna 2017

 

Lisätietoja antaa Risto Janhunen, puh. 040 649 2610, risto.janhunen@antalis.com

Lisätietoja Master'instä löydät tästä linkistä.

 

 

 

 

 

 

paperman