Uutiset

Antaliksella
uudet näyttelytilat

2018/09/27

Antalis Oy esitteli uudet showroomit tupaantuliaisissaan 20.9.2018. Uudessa osoitteessa Tahkotiellä Vantaalla on nyt hyvät puitteet niin papereiden, pakkaamisen kuin suurkuvienkin näyttelytiloille.

”Papereiden näyttelytila on täysin uudistunut. Esillä on runsaasti inspiroivia painotyönäytteitä ja laaja valikoima näytearkkeja kaikista paperi- ja kartonkituotteistamme”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Suurkuvaratkaisujen esittelylle on varattu ruhtinaalliset tilat, jonne mahtuu niin tulostimia, leikkureita kuin laminaattoreitakin. ”Tilassa voi nyt kätevästi pitää työnäytöksiä ja esitellä laitteidemme toiminnan lisäksi suurkuvamateriaaleja ja niiden soveltuvuutta erilaisiin käyttökohteisiin”, iloitsee Visual Com -liiketoiminnan vetäjä Mika Pöllänen.

”Pakkausratkaisujen esittely oli aikaisemmissa tiloissa haastavaa, sillä kyseisten tuotteiden esittelylle ei luontevaa tilaa saatu järjestettyä. Nyt voimme esitellä samassa tilassa niin pakkauslaitteita kuin -materiaalejakin ja testata eri vaihtoehtoja asiakkaan kanssa. Näin löydämme kuhunkin tilanteeseen parhaiten soveltuvat pakkausratkaisut”, kertoo Packaging-liiketoiminnan vetäjä Risto Janhunen.

Näyttelytilat ovat avoinna arkisin klo 8-16 tai sopimuksen mukaan. Parhaan palvelun saat, kun sovit vierailusta etukäteen yhteyshenkilösi kanssa.

 

LISÄTIETOJA                       

Esa Silvennoinen, puh. 040 865 9510, esa.silvennoinen@antalis.com

Mika Pöllänen, puh. 050 527 9481, mika.pollanen@antalis.com

Risto Janhunen, puh. 040 649 2610, risto.janhunen@antalis.com

 

 

paperman