Uutiset

PowerCoatAlive
- uuden sukupolven viestintäratkaisu

2018/10/11

PowerCoat® Alive on Arjowigginsin luoma ainutlaatuinen tapa yhdistää printti, älypuhelin ja netti monikanavaiseksi viestintäratkaisuksi. Paperissa tai etiketissä olevan NFC-sirun välityksellä saadaan painettuun viestintään lisäulottuvuutta siruun yhdistetyn nettisivun, videon tms. välityksellä. Tämä kokonaisuus tarjoaa monipuolisia käyttökohteita kutsuista, lipuista ja kampanjoista pakkauksiin ja käyntikortteihin saakka soveltuen kaikkeen viestintään, missä halutaan yhdistää mahdollisuus sisällön täydentämiseen ja päivittämiseen.

PowerCoat® Alive on helppo ja nopea käyttää. Paperien ja etikettien mukana tulee koodi, joka syötetään PowerCoat® Aliven nettisivuille ja linkitetään esim. haluamalleen sivustolle. Painetun viestin saaja asettaa puhelimensa painotuotteessa merkityn NFC-sirun päälle ja saa sitä kautta ajanmukaista tietoa heti käyttöönsä. Viestin antaja voi puolestaan halutessaan seurata statistiikkaa PowerCoat® Alive -nettisivujen kautta.

PowerCoat® Alive -papereiden valikoimaan kuuluvat mm. Conqueror CX22 Alive Diamond White ja Curious Metallics Alive Ice Silver. Tuotteita on saatavana eri neliöpainoissa SRA3+-koossa ja ne soveltuvat sekä digitaaliseen että perinteiseen painatukseen. Arkeissa on siruja saatavana 2, 4 tai 25 kpl/arkki, joten eri käyttökohteisiin löytyy sopiva ratkaisu. Tuote on kierrätettävä, biohajoava ja FSC®-sertifioitu.

”NFC-sirun käyttö papereissa ei ole uusi ilmiö, mutta tämä Arjowigginsin luoma toiminnallinen kokonaisuus on se juttu, joka tekee PowerCoat® Alive -viestintäratkaisusta ainutlaatuisen”, toteaa Antaliksessa Suomen ja Baltian alueella toimiva Digital Print Market Manager Sami Eskelinen.

 

LISÄTIETOJA

Sami Eskelinen, puh. 0400 919 778, sami.eskelinen@antalis.com

 

PowerCoat Alive / Antalis

PowerCoat Alive / Arjowiggins

paperman