Uutiset

Antaliksen
designpapereihin jopa 60 uutta väriä

2018/11/20

Arjowiggins on uudistanut designpapereiden valikoimaansa vuosille 2018-2021. Valikoimaan on tullut jopa 60 uutta väriä. Nämä värit on valittu niin, että kaikki Arjowigginsin designpaperit sopivat yhteen keskenään – myös eri tuoteperheiden välillä. Suuri osa tuotteista soveltuu myös digitaaliseen painatukseen. Koko valikoima on saatavilla Antaliksen kautta.

Kaikki Arjowigginsin designpaperit on koottu yksiin kansiin ja samansisältöinen PaperBook on tehty kahdessa eri koossa: A4 ja DL. PaperBookista löytyy konkreettisten paperimallien lisäksi tarkat tiedot saatavilla olevista neliöpainoista (80–400 g/m2), kokovaihtoehdoista (A4–B1) ym. A4-kokoisessa versiossa erikoisuutena on värikarttaan asennettu interaktiivinen PowerCoat Alive -mikrosiru. NFC-teknologia mahdollistaa näin myös nettisivujen välityksellä tuotevalikoiman tarkastelun, vaihtoehtojen etsimisen ym.

Täysin uusi tuoteperhe on Curious Collection Alchemy. Paperit ovat saaneet vaikutteita arkkitehtuurissa ja sisustuksessa käytettävistä esteettisistä ja patinoituneista pinnoista. Kupari, hopea, kulta, titaani ja platina – nämä sävyt synnyttävät aina ylellisen vaikutelman, joten näillä mattapintaisilla materiaaleilla saa helposti näyttävyyttä painotuotteisiin ja tuotepakkauksiin.

Curious Collection Metallics -valikoima on kasvanut 15 uudella metallinhohtoisella sävyllä. Tuoteperheessä on nyt jopa 67 eri sävyä. Eri sävyjen yhdistämistä keskenään on helpotettu luomalla omia väriryhmiä tuoteperheen sisälle.

Keaykolourin päällystämättömien papereiden valikoima tarjoaa puolestaan 48 värin kattavan värispektrin. Tähän maanläheiseen tuoteperheeseen kuuluu myös useita erilaisia martiointipintoja, joten vaihtoehtojen määrä on valtava. Valinnan teko helpottuu tuoteperheen sisäisten harmonisten väriryhmien avulla. Jokaiseen väriryhmään kuuluu kirkkaita, intensiivisiä, murrettuja ja pastellisävyjä.

Pop’Set-valikoima on nyt kokonaan neitsytkuidusta valmistettu. Sarjaan on mustaakin mustemman Extra Black -sävyn lisäksi saatu kaksi uutta sävyä: Indigo ja Sweet Rose.

Conquerorin alkuvuodesta lanseeratut kolme harmaata sävyä ovat myös mukana valikoimassa. Niitä on helppo yhdistellä saman valikoiman mustan, kerman ja valkoisen sävyisten papereiden kanssa.

Valikoimassa on luonnollisesti mukana myös Rives ja muut Arjowigginsin designpaperit. Papereiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös kirjekuoria.

 

LISÄTIETOJA

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

 

Arjowigginsin nettisivut

Conqueror-brändisivu

Curious Collection -brändisivu

Keaykolour-brändisivu

Pop'Set-brändisivu

 

Lisätietoja antavat myös:

Esa Silvennoinen, esa.silvennoinen@antalis.com, puh. 040 865 9510

Sami Eskelinen, sami.eskelinen@antalis.com, puh. 0400 919 778

 

 

paperman