Suljemme perjantaina 1.10. poikkeuksellisesti jo klo 14.00. Sähköisen kaupan kautta tilauksia voi tehdä 24/7.

Uutiset

Olin by Antalis

Olin by Antalis

2021/09/06

Olin by Antalis - premium-valikoima päällystämättömiä ja designpapereita.

Olin on laaja ja korkeatasoinen valikoima päällystämättömiä ja designpapereita. Valikoima on ympäristöystävällinen sertifikaattiensa ja ilmastokompensoinnin puolesta sekä tukiessaan erilaisia ympäristöhankkeita ja -organisaatioita. Olin-valikoima jakautuu kahteen sarjaan: Olin Design ja Olin Origins.

Olin Design on päällystämätön paperi kuudessa eri valkoisen sävyssä ja kolmella eri pintavaihtoehdolla (Regular, Rough, Smooth). Neliöpainot vaihtelevat 50 - 400 g/m² välillä soveltuen kaikkiin käyttökohteisiin ja painotekniikoihin. Olin Design -tuotteessa korostuu erityisesti lämmin luonnollinen tuntu ja erinomainen värintoisto. Tuotteet on valmistettu FSC®-neitsytkuidusta tehtaissa, jotka noudattavat korkeimpia ympäristöstandardeja (ISO 14001 ja ISO 9001). Lisäksi Antalis huolehtii ilmastokompensoinnista tehtaalta Antaliksen varastoon saakka.

Olin Design Regular Nordic White on tämän valikoiman uusin tuote ja se on kehitetty erityisesti Pohjolan markkinoille. Sen miellyttävä pinta, kontrasteja korostava kirkas luonnollinen valkoisuus, laaja neliöpainovalikoima 90 - 400 g/m2 sekä saatavuus paikallisvarastostamme tekevät tuotteesta erityisen houkuttelevan päivittäisiin tarpeisiin. Sertifikaatit: EU-ympäristömerkki, elintarvikekelpoisuus, leluturvallisuus, ISO 9706.

Olin Origins on Carlin Creative -trenditoimiston kanssa yhteistyössä luotu designpaperivalikoima, joka tukee suunnittelijoiden tarpeita. Valikoimaan kuuluu viisi maanläheistä väriä: valoisa Chalk, neutraali viljansävyinen Cereal, mineraalinen Pebble, pigmenttihenkinen Indigo ja hienostuneen autenttinen Lava Stone. Tuotteita on saatavana neliöpainoissa 120 - 320 g/m² ja valikoimaan kuuluu myös yhteensopivia kirjekuoria. Olin Origins soveltuu esipainatuksiin ja digitaaliseen tulostukseen (dry toner), mikä mahdollistaa kirjelomakkeiston, vuosikertomusten, julisteiden tai ylellisyyspakkausten luomisen pienistä eristä suurtuotantoon saakka. Olin Origins -valikoima kuuluu 1% for the Planet -järjestöön ja siksi se käyttää 1% tuloistaan voittoa tavoittelemattomille ympäristöjärjestöille.

 
Lisätietoa tuotteista:
 
Teknisiä tietoja yms.:
Painatus- ym. teknisiä tietoja
Ympäristötietoa | Olin Design
 
Tarkastele Olin-valikoimaa sähköisessä kaupassamme:

 

Pyydä näytteitä / yhteydenottoa

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi.

paperman